Sådan Laver Du Et Ikon Ud Fra Dit Foto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Et Ikon Ud Fra Dit Foto
Sådan Laver Du Et Ikon Ud Fra Dit Foto

Video: Sådan Laver Du Et Ikon Ud Fra Dit Foto

Video: Sådan Laver Du Et Ikon Ud Fra Dit Foto
Video: Spejdere 24 timer i iskrydsets frysefængsel! Hvem vil være den første til at vælge ?! 2024, Kan
Anonim

Det største problem, der opstår, når du opretter et ikon fra et fotografi, er at vælge et billede, der skal se godt ud, når det zoomes ud mange gange. Plug-in'en til Photoshop ICOFormat-programmet hjælper med at gemme det forberedte billede i formatet til ikoner.

Sådan laver du et ikon ud fra dit foto
Sådan laver du et ikon ud fra dit foto

Nødvendig

  • - Photoshop-program;
  • - plugin ICOFormat;
  • - Foto.

Instruktioner

Trin 1

Indlæs billedet, hvorfra du vil oprette et ikon, til en grafisk editor. Brug indstillingen Lag fra baggrund i den nye gruppe i menuen Lag til at omdanne baggrundslaget til et redigerbart billede.

Trin 2

For at oprette et komplekst ikon skal du fjerne baggrunden fra billedet og kun efterlade objektet i forgrunden. For at få dette resultat skal du anvende indstillingen Reveal All i gruppen Lagmaske i menuen Lag. Tænd for penselværktøjet, klik på den oprettede maske i lagpaletten og mal over baggrunden, vælg sort som hovedfarve.

Trin 3

Hvis objektet, hvorfra du vil fremstille et ikon, er placeret på en solid baggrund, skal du vælge baggrundsfarven med Magic Wand-værktøjet og udfylde masken i markeringen med Paint Bucket.

Trin 4

Reducer dokumentet, så dets lange side ikke er mere end tre hundrede pixels. Hvis du bruger et stort billede, skal du reducere billedet i flere trin ved hjælp af indstillingen Billedstørrelse i menuen Billed, og ændre størrelsen på 25 procent hver gang. Vælg Bicubic Sharper som interpolationsmetoden.

Trin 5

Et stort billede, der indeholder mange små detaljer, skal være lidt sløret, før størrelsen ændres. For at gøre dette skal du bruge Gaussian Blur-indstillingen i Blur-gruppen i menuen Filter. Sløringsradiusen skal være cirka en halv pixel.

Trin 6

Brug den nye indstilling i menuen Filer til at oprette et nyt dokument i form af en firkant på 256 pixels med en gennemsigtig baggrund. Træk miniaturebilledet ind i vinduet i det oprettede dokument ved hjælp af Move Tool. Hvis det er nødvendigt, skal du reducere billedets størrelse let ved hjælp af indstillingen Gratis transformering i gruppen Rediger, så hele fragmentet, som bliver dit nye ikon, passer ind i vinduet.

Trin 7

Hvis du ikke har fjernet baggrunden fra billedet, kan du oprette ikonet med afrundede hjørner. For at gøre dette skal du oprette en maske med indstillingen Skjul alt i gruppen Lagmaske, slå det afrundede rektangelværktøj til i tilstanden Udfyld pixels og tegne et hvidt rektangel med afrundede hjørner på masken.

Trin 8

Gem det resulterende ikon i en fil med ico-udvidelsen ved hjælp af indstillingen Gem som i menuen Filer. Hvis dette format ikke er på listen over tilgængelige, er størrelsen på det gemte billede større end 256 pixels på den større side.

Anbefalede: