Sådan Gendannes Et USB-flashdrev Ved Hjælp Af Programmet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et USB-flashdrev Ved Hjælp Af Programmet
Sådan Gendannes Et USB-flashdrev Ved Hjælp Af Programmet

Video: Sådan Gendannes Et USB-flashdrev Ved Hjælp Af Programmet

Video: Sådan Gendannes Et USB-flashdrev Ved Hjælp Af Programmet
Video: Back up Pictures folder to USB stick 2024, April
Anonim

USB-enheder er kommet tæt ind i vores liv, da informationsteknologi udvikler sig mere og mere over tid. Du skal konstant overføre oplysninger fra en computer til en anden. Men hvad hvis dit yndlings-flashdrev stoppede med at virke? Som regel opstår sådanne situationer i næsten hver anden ejer af denne enhed.

Sådan gendannes et USB-flashdrev ved hjælp af programmet
Sådan gendannes et USB-flashdrev ved hjælp af programmet

Nødvendig

  • - Flash-drev;
  • - JetFlash gendannelsesværktøj.

Instruktioner

Trin 1

Gå ikke i butikken med det samme efter nye enheder. Først skal du kontrollere USB-flashdrevet ved hjælp af computerens softwareenheder. Tænd for din computer. Indsæt derefter USB-stikket i USB-porten. Hvis oplysningerne ikke vises, eller flashdrevet begynder at åbne med fejl, skal du bare formatere det. Dette sker normalt, når vira er blevet fjernet på denne bærbare enhed. Højreklik på ikonet USB-enhed. En kontekstmenu vises, hvor du vælger "Formatering" -elementet.

Trin 2

Dette tager ikke mere end 10 minutter. Hvis alt går godt, fungerer flashdrevet i fuld tilstand. Prøv at overføre oplysninger til den for at se, hvordan processen går. Det er også værd at bemærke, at flashdrevet kan blive beskadiget på grund af strømafbrydelse. Som praksis viser, er mange USB-enheder dårligt beskyttet mod denne faktor, så prøv at bruge en uafbrudt enhed på din computer, så sådanne situationer ikke opstår i fremtiden.

Trin 3

Du kan også bruge specialiseret tredjepartssoftware, der giver dig mulighed for at gendanne USB-drevets normale tilstand. Download JetFlash-gendannelsesværktøjet. Du kan finde den på softsearch.ru softwareportal. Der er ikke behov for at installere hjælpeprogrammet, da det simpelthen starter. Aktivér først visning af alle skjulte filer på din computer. For at gøre dette skal du klikke i et hvilket som helst åbent vindue på fanen "Mappeindstillinger". Gå derefter til kolonnen "Vis" og "Vis alle skjulte filer og mapper."

Trin 4

Kør programmet. Indsæt derefter USB-enheden i din computer. Find nu en mappe, der hedder Temp. I din personlige kontomappe. Hvis handlingen er vellykket, oprettes der automatisk en JFAPP-mappe, hvor en speciel fil ved navn JFormat.exe vises. Så snart du starter det, skal du prøve at overføre oplysningerne til et USB-flashdrev og læse det på en anden computer.

Anbefalede: