Sådan Spiller Du Gratis Flash Spil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Spiller Du Gratis Flash Spil
Sådan Spiller Du Gratis Flash Spil

Video: Sådan Spiller Du Gratis Flash Spil

Video: Sådan Spiller Du Gratis Flash Spil
Video: Brætspil | Sådan spiller du CITADELS | Spilkarrusellen 2024, April
Anonim

Fordelen ved flash-spil er deres lille størrelse såvel som beskedne systemkrav. Du behøver ikke engang at downloade noget til din computer for at afspille dem. Der er masser af specielle websteder, der giver dig mulighed for at afspille disse applikationer.

Sådan spiller du gratis flash spil
Sådan spiller du gratis flash spil

Nødvendig

  • - computer med internet
  • - browser;
  • - Flash Player.

Instruktioner

Trin 1

Installer Adobe Flash Player-pluginnet på din computer for at kunne spille flash-spil online. For at gøre dette skal du gå til pluginwebstedet get.adobe.com/en/flashplayer/, vælge dit operativsystem fra listen og klikke på Download, vent på, at pluginet downloades, installer det på din computer. Du skal også bruge Shockwave Player til at spille flash-spil. Du kan downloade det fra get.adobe.com/shockwave/. Klik på knappen Enig og installer nu, vent på, at downloadet er færdig, og installer platin på din computer for at spille flashspil.

Trin 2

Start browseren, kontroller den korrekte installation af pluginet, for dette gå til webstedet med flashelementer og se om alle dens dele vises korrekt for dig. Derefter skal du gå til webstedet for producenten af flash spil, for eksempe

Trin 3

Vælg den spilkategori, du er interesseret i, for at spille flash-spillet øverst på siden. Efter kategorien flash-spil kan der være forskellige: skydespil, arkader, quests og så videre. Når du har valgt en kategori, åbnes et vindue med navnene på spillene. De kan sorteres efter popularitet, efter dato for udseende.

Trin 4

Vælg det spil, du kan lide, for at gøre dette skal du klikke på dets navn eller på billedet ved siden af navnet og klikke på knappen Afspil nu. Det næste vindue indeholder en beskrivelse af spillet. I selve spilvinduet skal du trykke på "Start" -knappen, inden du læser instruktionerne (de vil angive, hvilke knapper der bruges til at kontrollere spillet). Derefter kan du spille et flash spil.

Trin 5

Download en samling gratis flash-spil til din computer, så du kan spille dem selv uden internettet. For at gøre dette skal du følge linket https://torrent-free.ru/igry/pc-igry/224-sbornik-flesh-igr.html, og klik på knappen Download

Trin 6

Vent på, at arkivet er færdig med at downloade, pakke det ud til en hvilken som helst mappe, for eksempel D: / Games / Flash. For at spille flash-spillet skal du gå til mappen, højreklikke på spilfilen og vælge indstillingen "Åbn med" og derefter vælge en browser installeret på din computer.

Anbefalede: