Sådan Slipper Du Af Vira På Din Pc

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slipper Du Af Vira På Din Pc
Sådan Slipper Du Af Vira På Din Pc

Video: Sådan Slipper Du Af Vira På Din Pc

Video: Sådan Slipper Du Af Vira På Din Pc
Video: Троян JS.ТыИдиот(YouAreAnIdiot) 2024, Kan
Anonim

Selvom din computer er beskyttet af antivirussoftware, er der altid en fare for at få en ondsindet fil på din harddisk, når du surfer på nettet. Det kan manifestere sin tilstedeværelse på forskellige måder: blokere adgangen til Internettet eller betjeningen af bestemte programmer, starte et reklame- eller pornografisk banner på dit skrivebord.

Sådan slipper du af vira på din pc
Sådan slipper du af vira på din pc

Instruktioner

Trin 1

Dr. Web support-webstedet tilbyder et gratis helbredende værktøj kaldet Drweb Curreit. Download det og kør det i dyb scanningstilstand

www.freedrweb.com/cureit/.

Trin 2

Hvis din computer har anden beskyttelse installeret, skal du deaktivere den. Antivirus evaluerer aktiviteten af tredjepartsprogrammer som en potentiel fare og forsøger at eliminere den. Derfor vil to forsvarere af din computer konvergere for liv og død og forsøge at fjerne hinanden.

Trin 3

Nogle vira er registreret under "Systemgendannelse". Følgelig, efter at computeren er desinficeret, gendannes de. Deaktiver venligst denne funktion inden kontrol.

Trin 4

Hvis en virus er kommet ind i et beskyttet område af systemet (kernen), starter den sammen med Windows. I dette tilfælde vil behandlingen være ineffektiv. Når computeren er slukket, skal du frakoble harddisken og indstille slave-tilstand med jumpere. Jumperkombinationer er normalt angivet øverst på harddisken.

Trin 5

Tilslut harddisken til en anden computer med et pålideligt antivirusprogram installeret. Kør det, og angiv din harddisk som scanningsområde.

Trin 6

Hvis dette ikke er muligt, skal du oprette en særlig boot-disk med helingsværktøjet og starte computeren med den. For at gøre dette skal du downloade diskbilledet fra Dr. Web-supportsiden

Trin 7

Indsæt disken i drevet, og start Nero-programmet. Marker afkrydsningsfeltet Nero Burning ROM, og luk det vindue, der åbnes. I menuen "Filer" skal du vælge kommandoen "Åbn" og vælge den downloadede fil i gennemsøgningsvinduet. For pålidelighed skal du indstille en lav skrivehastighed. Klik på Brænd. Du kan bruge ethvert andet diskoprettelsesprogram i stedet for Nero.

Trin 8

Tænd for din computer. Efter den første indlæsning vises en informationslinje med cirka følgende indhold: "Tryk på Slet for at konfigurere …" I stedet for Slet kan der angives en anden nøgle, normalt F2 eller F10. Klik på den for at åbne BIOS-indstillingsmenuen.

Trin 9

Find det afsnit, der er ansvarlig for systemets opstartsrækkefølge. Det kan kaldes Boot Record. Den viser listen over enheder, der kan startes: USB, FDD, CD- eller DVD-ROM, HDD. Brug kontroltasterne til at tildele boot fra det optiske drev. Tryk på F10 for at gemme dine ændringer. Svar "Y" på systemspørgsmålet.

Trin 10

Download "Brugervejledning" og læs den, før du gendanner dit system.

Indsæt disken i drevet, og genstart computeren. Vælg en af downloadtilstande. Udfør en fuld scanning af din computer ved at følge instruktionerne i vejledningen.

Anbefalede: