Sådan Opsættes Wi-Fi I Vista

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opsættes Wi-Fi I Vista
Sådan Opsættes Wi-Fi I Vista

Video: Sådan Opsættes Wi-Fi I Vista

Video: Sådan Opsættes Wi-Fi I Vista
Video: ✅Усиление WiFi. 5 способов доступных каждому. 2024, Kan
Anonim

I bærbare computere er der adaptere, der giver dig mulighed for at arbejde med trådløse Wi-Fi-netværk. For at konfigurere forbindelsesparametrene korrekt skal der tages højde for mange nuancer. Dette skyldes, at parametrene for trådløse netværk kan være meget forskellige.

Sådan opsættes Wi-Fi i
Sådan opsættes Wi-Fi i

Nødvendig

Wi-Fi-adapter

Instruktioner

Trin 1

Inden du opretter forbindelse til et nyt trådløst netværk, skal du nulstille adapterens Wi-Fi-indstillinger. Når du arbejder med Windows Vista, skal du venstreklikke på netværksikonet i bakken og gå til menuen "Netværk og delingscenter". Vælg "Skift adapterindstillinger". Find Wi-Fi-adapterikonet, og gå til dets egenskaber.

Trin 2

Vælg internetprotokollen TCP / IPv4, og aktiver elementerne "Få en IP-adresse automatisk" og "Få automatisk DNS-serveradresse". Gem dine indstillinger, og vend tilbage til Netværks- og delingscenter. Åbn startmenuen.

Trin 3

Gå til "Opret forbindelse" og vælg indstillingen "Opret en forbindelse eller netværk". Åbn menuen "Opret forbindelse til et trådløst netværk manuelt". Udfyld den angivne tabel. Angiv et navn til netværket. Det skal være identisk med det navn, der er angivet i adgangspunktets indstillinger. Vælg sikkerhedstype og radiosignal. Indtast adgangskode.

Trin 4

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Gem netværksindstillinger". Klik på "Næste". Opret ikke forbindelse til netværket. Luk indstillingsvinduet, og klik på ikonet for trådløse netværk i bakken.

Trin 5

Find det nyoprettede netværk og højreklik på dets navn. Vælg Egenskaber. Åbn fanen "Forbindelse". Aktivér indstillingerne "Opret automatisk forbindelse, hvis netværket er inden for rækkevidde" og "Opret forbindelse, selvom netværket ikke sender sit navn".

Trin 6

Gå til fanen Sikkerhed. Kontroller de indstillede parametre. Sørg for, at du bruger den korrekte krypteringstype (AES eller TKIP). Klik på OK-knappen. Åbn listen over tilgængelige trådløse netværk, og klik på knappen "Opret forbindelse". Vent, indtil forbindelsen til det valgte adgangspunkt er oprettet.

Anbefalede: