Sådan Aktiveres Plasteret

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Plasteret
Sådan Aktiveres Plasteret

Video: Sådan Aktiveres Plasteret

Video: Sådan Aktiveres Plasteret
Video: Основные ошибки при возведении перегородок из газобетона #5 2024, Kan
Anonim

I nogle tilfælde kan programrettelser aktiveres af brugeren ved hjælp af standard systemværktøjer. I andre tilfælde kræves yderligere software.

Sådan aktiveres plasteret
Sådan aktiveres plasteret

Instruktioner

Trin 1

For at aktivere de valgte programrettelser på Samsung-smartphones skal du holde låseknappen nede, indtil hovedmenuen vises. Udvid linket Patch Menu og brug kommandoen Aktivér. Gem ændringerne ved at trykke på låseknappen igen, og sørg for, at den ønskede handling er gennemført med succes - en stjerne i firkantede parenteser angiver, at plasteret er aktiveret.

Trin 2

Download og installer en specialapplikation RomPatcher + til Symbian, hvilket i høj grad forenkler proceduren for aktivering af programrettelser. Bemærk, at det anbefales, at du bruger denne applikation sammen med Domainsrv-pakken på samme tid. Faktum er, at de programrettelser, der skal anvendes, før systemet installeres i Domainsrv, og resten er installeret i autoload. Denne adskillelse maksimerer hastigheden og pålideligheden af hele systemet.

Trin 3

RomPatcher + er designet til at ændre værdierne for bestemte filer på Z-drevet, hvilket giver dig mulighed for at oprette nye programrettelser uden at forstyrre firmware på den mobile enhed. Bemærk, at alle programrettelser skal have en.rmp-udvidelse. Deres navne kan ændres efter anmodning fra brugeren.

Trin 4

Kør det installerede RomPatcher + -program, og vælg det ønskede program. Brug joysticket til at vælge den ønskede handling: - tryk på midten - for at aktivere den ønskede patch indtil næste genstart; - tryk på midten igen - for at deaktivere den valgte patch.

Trin 5

Åbn joystickets "Funktioner" -menu, og vælg den ønskede kontrolkommando: - at autorun - at tilføje den valgte patch til autolad; - til domænestart - at starte den valgte patch inden telefonens system begynder at indlæse; - fjerne fra autorun - for at fjerne programrettelsen fra autoload; - Info - for at få hjælp til den valgte programrettelse Afslut RomPatcher + applikationen.

Anbefalede: