Sådan Optages Musik Til Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Optages Musik Til Computeren
Sådan Optages Musik Til Computeren

Video: Sådan Optages Musik Til Computeren

Video: Sådan Optages Musik Til Computeren
Video: Sådan Skærmoptager man videoer på PC (Gratis) 2024, Kan
Anonim

Musik er en kunstform med et stort antal stilarter, underformater, visuelle midler og teknikker. Teknologiske fremskridt har tilføjet al sin mangfoldighed evnen til at optage musik på en computer, og afhængigt af retningen og niveauet af professionalisme kan dette gøres på flere måder.

Sådan optages musik til computeren
Sådan optages musik til computeren

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde er at tilslutte musikinstrumentet, sætte den ene ende af kablet i “jack” -hullet. På den anden side skal du sætte “jack” - “minijack” adapteren på og sætte den i mikrofonindgangen på systemenheden eller den bærbare computer. Derefter kan du åbne lydeditoren, kontrollere driften af instrumentet og tænde for optageknappen. Denne teknologi er ikke egnet til elektriske guitarer og basguitarer, da signalet fra dem vil være subtilt uden særlig forstærkning.

Trin 2

For at forstærke lyden skal du slutte instrumentet til lysnettet (derudover guitaren til effektprocessoren og synthesizeren til mixerkonsollen). Tilslut derefter til forstærkeren, sæt en instrumentmikrofon foran højttaleren, tilslut ledningen fra mikrofonen til mikrofonindgangen på computeren. Start lydeditoren, kontroller driften af alle systemer, tryk på optageknappen.

Anbefalede: