Sådan Fjernes Starten På Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Starten På Skrivebordet
Sådan Fjernes Starten På Skrivebordet

Video: Sådan Fjernes Starten På Skrivebordet

Video: Sådan Fjernes Starten På Skrivebordet
Video: Hvordan man for skype til Windows 8,1 på skrivebordet 2024, Kan
Anonim

Ved hjælp af "Start" -knappen er det let at starte applikationer installeret på computeren, få adgang til forskellige ressourcer og indstille kommandoer. Selvfølgelig er denne knap nødvendig, men det betyder ikke, at den skal have et standardudseende eller vises permanent på skærmen. Der er flere måder at fjerne Start-knappen på skrivebordet.

Sådan fjernes starten på skrivebordet
Sådan fjernes starten på skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Start-knappen kan ændres til en Windows-flagknap eller et andet ikon. For at gøre dette skal du installere det relevante Windows-tema. Der er muligvis ikke et passende tema i standardsamlingen, så vælg den type "Start" -knap, du har brug for, i de temaer, der tilbydes på Internettet. Download det tema, du kan lide.

Trin 2

For at installere et nyt tema skal du højreklikke på et ledigt sted på skrivebordet, vælge Egenskaber i rullemenuen - dialogboksen Egenskaber: Skærm åbnes. Det kan kaldes på en anden måde: Gå ind i "Kontrolpanel" gennem menuen "Start" og klik på ikonet "Skærm". Hvis panelet er kategoriseret, skal du kigge efter det ønskede ikon i kategorien Udseende og temaer.

Trin 3

I dialogboksen "Egenskaber: Display" skal du gå til fanen "Tema" og bruge rullelisten til at vælge "Gennemse". Angiv i den ekstra åbnede dialogboks stien til det nye tema med. Temaudvidelsen, klik på knappen "Anvend" og luk egenskabsvinduet ved at klikke på OK-knappen eller på X-ikonet i øverste højre hjørne af vinduet. Hvis det nye tema har en.msstyle-udvidelse, skal du også downloade og køre Uxtheme Multi-patcher. I nogle tilfælde installeres temaer ved hjælp af specielle programmer (for eksempel Style XP).

Trin 4

Du kan fjerne "Start" -knappen på "Desktop" på en anden måde. For at gøre dette skal du skjule "Proceslinjen", som knappen er placeret på. For at gøre dette skal du højreklikke et vilkårligt sted i "Proceslinjen". Vælg Egenskaber i rullemenuen for at åbne dialogboksen Egenskaber for proceslinjen og startmenuen. Det kan kaldes på en anden måde: Gå til "Kontrolpanel" gennem "Start" -menuen og vælg ikonet "Aktivitetslinje og Start-menu" i kategorien "Udseende og temaer".

Trin 5

I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen "Proceslinje" og indstille markøren i feltet "Skjul proceslinjen automatisk". I feltet med en miniaturebillede ændrer panelet sit udseende. Klik på knappen "Anvend" og luk vinduet med panelegenskaber. Nu "Opgavelinje" vil slags falde fra den nederste kant af skærmen. For at kalde det skal du flytte musemarkøren til skærmens nederste kant og vente et par sekunder - "Aktivitetslinjen" vises.

Anbefalede: