Sådan ændres Harddiskikonet

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Harddiskikonet
Sådan ændres Harddiskikonet

Video: Sådan ændres Harddiskikonet

Video: Sådan ændres Harddiskikonet
Video: Sådan Sætter du din sekundære harddisk op! (Windows 7, 8 u0026 10 - VIRKER!) 2024, Kan
Anonim

Diskikoner i Windows kan ikke ændres på den sædvanlige måde for andre ikoner. For at gøre dette bruger de ofte specielle programmer designet til at ændre forskellige komponenter i operativsystemets grafiske grænseflade. Men selve operativsystemet giver en simpel mekanisme, hvormed du kan ændre diskikonerne.

Sådan ændres harddiskikonet
Sådan ændres harddiskikonet

Instruktioner

Trin 1

Start med at forberede et ikon til operativsystemet til erstatning af standarddiskikonet. Du kan hente det på nettet eller tegne det selv, men under alle omstændigheder skal billedet gemmes i en ico-fil. Hvis det billede, du har brug for, har en anden udvidelse, skal du bruge formatkonvertere. Det kan være et fast program, et ekstra plug-in til din grafikeditor eller en onlinetjeneste - det er ikke svært at finde sådan på nettet.

Trin 2

Åbn Windows Stifinder - dobbeltklik på genvejen Denne computer på skrivebordet. Hvis visningen af denne genvej er deaktiveret i indstillingerne for dit operativsystem, skal du bruge WIN + E-genvejskombinationen, der er tildelt denne handling (dette er det russiske bogstav U). Eller du kan åbne hovedmenuen på "Start" -knappen, klikke på "Kør", indtaste kommandoudforskeren og trykke på Enter-tasten.

Trin 3

Brug opdagelsesrejsende til at finde den forberedte fil med diskikonet i ico-format og kopiere den - vælg og tryk på CTRL + C. Tasterne. Klik derefter på den disk, du er interesseret i, i opdagelsesvinduet til venstre og indsæt den kopierede fil i dets rodmappe, det vil sige bare trykke på CTRL-tastekombinationen + V.

Trin 4

Udvid afsnittet "Fil" i Explorer-menuen, gå til underafsnittet "Ny" og vælg "Tekstdokument" -elementet. Den samme menu kan også åbnes ved at højreklikke på et ledigt sted i højre rude i Explorer. Under alle omstændigheder åbner du på denne måde en teksteditor, der automatisk opretter et nyt dokument.

Trin 5

Skriv to linjer med instruktioner: [autorun]

icon = icon.ico I stedet for icon.ico skal du bruge navnet på den fil, der er kopieret til denne mappe med billedet af det nye diskikon. Gem dokumentet med navnet autorun.inf i rodmappen på drevet - på det samme sted, hvor ikonfilen allerede er placeret.

Trin 6

Genstart din computer, og ikonet for denne disk erstattes med den nye. På samme måde kan du ændre etiketterne til andre diske ved at placere det samme billede der eller forberede et personligt ikon til hver disk.

Anbefalede: