Sådan ændres Skriftsproget

Indholdsfortegnelse:

Sådan ændres Skriftsproget
Sådan ændres Skriftsproget

Video: Sådan ændres Skriftsproget

Video: Sådan ændres Skriftsproget
Video: ClaroRead Sprog 2024, Kan
Anonim

Tekstinput fra tastaturet kan udføres på flere sprog. Som standard er der to af dem: Engelsk (USA) og russisk eller latin og kyrillisk. Sprogskift sker efter brugerens kommando eller automatisk (hvis der er installeret yderligere hjælpeprogrammer). Det er et øjeblik at ændre skriftsproget.

Sådan ændres skrifttypens sprog
Sådan ændres skrifttypens sprog

Instruktioner

Trin 1

For at ændre skriftsproget skal du trykke på alt="Image" og Shift eller Ctrl og Shift. I dette tilfælde vil ikonet på proceslinjen ændre udseendet. Afhængigt af indstillingerne og de installerede hjælpeprogrammer kan det være i form af et amerikansk eller russisk flag eller i form af RU- og EN-inskriptioner.

Trin 2

Klik på sprogikonet i proceslinjen med venstre museknap, og vælg det ønskede skriftsprog i rullemenuen ved at klikke på den tilsvarende linje med venstre museknap. Dette er en anden måde at skifte skriftsprog på. Åbn sprogpanelet for at få mere detaljerede indstillinger.

Trin 3

For at åbne dialogboksen i sprogbjælken skal du åbne "Kontrolpanel" gennem menuen "Start", vælge sektionen "Dato, tid, sprog og regionale standarder" og klikke på ikonet "Sprog og regionale standarder". Klik på fanen "Sprog".

Trin 4

Klik på knappen "Detaljer" - et ekstra vindue "Sprog og tekstinputtjenester" åbnes. For at indstille det skrifttypesprog, der skal bruges som standard, når operativsystemet indlæses, skal du bruge rullelisten i afsnittet "Standardindgangssprog". Når du er valgt, skal du klikke på knappen "Anvend".

Trin 5

For at installere de sprog, der vises i sprogbjælken, skal du i afsnittet "Installerede tjenester" bruge "Tilføj" eller "Fjern" knapperne. Når du bruger knappen Tilføj, åbnes en ny dialogboks. Brug rullelisten til at vælge et ekstra tekstinputsprog, værdien i det andet felt ændres automatisk. Hvis den ikke gør det, skal du selv indstille feltet IME (tastaturlayout eller inputmetode). Bekræft dit valg.

Trin 6

På den samme fane Indstillinger skal du klikke på knappen Indstillinger for tastatur - i det vindue, der åbnes, kan du ændre tastaturgenvejsindstillingerne for sprog til tekstinput. For at gøre dette skal du trykke på knappen "Skift tastaturgenveje", markere de ønskede felter med en markør. Bekræft ændringerne med knappen OK.

Trin 7

Tilpas den måde, hvorpå sproglinjen vises på proceslinjen ved at klikke på knappen "Sproglinje". Klik på OK i vinduet Indstillinger for sprogbjælke for at bekræfte dine ændringer. I vinduet Regional og sprogindstillinger skal du klikke på knappen Anvend og lukke vinduet. Hvis sproglinjen ikke vises på proceslinjen, skal du højreklikke på proceslinjen og placere en markør i linjen "Sproglinje" i afsnittet "Værktøjslinjer".

Anbefalede: