Sådan Logger Du Ind På Windows Uden En Administratoradgangskode

Indholdsfortegnelse:

Sådan Logger Du Ind På Windows Uden En Administratoradgangskode
Sådan Logger Du Ind På Windows Uden En Administratoradgangskode

Video: Sådan Logger Du Ind På Windows Uden En Administratoradgangskode

Video: Sådan Logger Du Ind På Windows Uden En Administratoradgangskode
Video: 7 реальных настроек Windows 10 и 11 для ускорения игр 2024, Kan
Anonim

Bare rolig, hvis du har glemt eller mistet den eneste kombination af symboler, uden hvilken din lunefulde computer nægter at arbejde. Du kan afhjælpe situationen og logge ind ved at nulstille administratoradgangskoden.

Sådan logger du på Windows uden en administratoradgangskode
Sådan logger du på Windows uden en administratoradgangskode

Nødvendig

  • - PC med Windows-operativsystem installeret
  • - Windows installationsdisk.

Instruktioner

Trin 1

Start din computer fra installationsdisken. Klik på "Næste" i vinduet til valg af sprogindstillinger. I afsnittet "Indstillinger for systemgendannelse" skal du aktivere feltet "Kommandoprompt", indtaste værdien regedit i det og åbne Registreringseditor ved at trykke på Enter-knappen.

Trin 2

I det vindue, der åbnes, skal du åbne værdien HKEY_LOCAL_MACHINE og aktivere kommandoen Load Hive i filtjenestemenuen. Peg på disken med det installerede operativsystem, gå til adressen: WindowsSystem32configSYSTEM og åbn SYSTEM. Giv ethvert navn til startafsnittet i registreringsdatabasen, og indtast det i det relevante felt.

Trin 3

I det oprettede afsnit skal du åbne CmdLine, indtaste værdien af cmd.exe og bekræfte valget ved at klikke på OK. Indtast "SetupType", skift værdien fra 0 til 2, og bekræft din handling igen. Vælg den tidligere oprettede HKEY_LOCAL_MACHINE-sektion i registreringsdatabasen, og klik på Unload Hive i menuen File.

Trin 4

Fjern installationsdisken, luk Registreringseditor og luk kommandoprompt. Klik på knappen "Genstart" i det aktive vindue "Gendannelsesindstillinger". Efter afslutningen skal du nulstille adgangskoden ved at indtaste værdien netbrugernavnet new_password i den åbnede kolonne på kommandolinjen og bekræfte dit valg ved at trykke på Enter-tasten.

Trin 5

Opret en ny brugerkonto ved at indtaste adgangskoden til netbrugernavnet / tilføj på kommandolinjen og tryk på enter. Indtast net localgroup Administrators brugernavn / tilføj på kommandolinjen, og tryk på Enter for at tilføje den oprettede bruger til gruppen Administrators.

Trin 6

Angiv brugernavn / sletning af net localgroup-brugere på kommandolinjen. Efter at have slettet brugeren fra gruppen med samme navn, skal du trykke på "Enter". Luk kommandoprompt og login.

Anbefalede: