Sådan Oprettes Et System-flashdrev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Et System-flashdrev
Sådan Oprettes Et System-flashdrev

Video: Sådan Oprettes Et System-flashdrev

Video: Sådan Oprettes Et System-flashdrev
Video: Обзор WiFi Роутера TP-Link Archer AX50 [2021] Лучший Роутер Для Дома 2024, Kan
Anonim

Nogle gange bliver det nødvendigt at installere et operativsystem uden brug af DVD'er. Dette gælder især når man arbejder med netbooks. I sådanne tilfælde er det almindeligt at oprette bootbare USB-drev.

Sådan oprettes et system-flashdrev
Sådan oprettes et system-flashdrev

Nødvendig

  • - USB-lager
  • - Windows 7 installationsdisk.

Instruktioner

Trin 1

Åbn først instruktionerne til din netbook eller find den på producentens officielle hjemmeside. Kontroller, om udstyret understøtter USB-startfunktionen. Vælg nu et flashdrev eller USB-harddisk, hvis størrelse skal overstige 4 GB.

Trin 2

Tilslut det valgte flashdrev til computeren, og tryk på Win og R-tasterne på samme tid. I menuen, der åbnes, skal du skrive kommandoen cmd og trykke på tasterne Shift, Ctrl og Enter. Dette er nødvendigt for at køre kommandoprompten som computeradministrator.

Trin 3

Indtast nu kommandodiskparten i det vindue, der åbnes, og tryk på Enter-tasten. Skriv nu kommandolisten og tryk på Enter-tasten. Husk serienummeret, som systemet tildelte det ønskede flashdrev, for eksempel disk 3.

Trin 4

Indtast nu følgende kommandoer en efter en, adskill hver linje ved at trykke på Enter-tasten: Vælg disk 3

Ren

Opret partition primær

Vælg del 1

Aktiv

Formater fs = ntfs hurtig

Tildel

Afslut Dette er nødvendigt for at oprette en opstartssektor på det valgte flashdrev.

Trin 5

Åbn nu menuen "Denne computer" og se på det bogstav, der er tildelt DVD-drevet, hvor Windows Seven-disken er installeret. Skriv nu G: på kommandolinjen. I dette tilfælde er G bogstavet for DVD-drevet. Indtast cd-startkommandoen, og kør den ønskede fil ved at skrive bootsect.exe / nt60 F:, hvor F er det bogstav, der er tildelt det ønskede flashdrev.

Trin 6

Åbn nu enhver filhåndtering, og kopier alle mapper og filer på DVD'en til dit system-flashdrev. Fjern denne USB-lagerenhed sikkert. Tilslut USB-flashdrevet til netbook og tænd det.

Trin 7

Hold nu F8-tasten nede, og vælg USB-HDD i den menu, der åbnes. Tryk på Enter-tasten. Installer operativsystemet ved hjælp af dit system-flashdrev. Efter genstart, skal du vælge indstillingen "Start fra harddisk".

Anbefalede: