Sådan Installeres Windows 98 Fra En Diskette

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Windows 98 Fra En Diskette
Sådan Installeres Windows 98 Fra En Diskette

Video: Sådan Installeres Windows 98 Fra En Diskette

Video: Sådan Installeres Windows 98 Fra En Diskette
Video: WIN98 На что способен.Его фишки И приколы. 2024, Kan
Anonim

Windows 98-operativsystemet kan ikke kun installeres fra en disk, men også ved hjælp af en startbar diskettedisk. En sådan diskette kan oprettes på ethvert system i Windows-familien. Installation fra en diskette adskiller sig ikke meget fra en lignende procedure udført fra en disk.

Sådan installeres Windows 98 fra en diskette
Sådan installeres Windows 98 fra en diskette

Nødvendig

  • - MS-DOS-startdiskette
  • - Windows 98 distributionssæt.

Instruktioner

Trin 1

Når du har indsat startdisketten, skal du genstarte din computer. Spørgsmål vises på skærmen, som skal besvares positivt (Ja = Enter).

Trin 2

Dernæst skal en meddelelse med navnet på det installerede system vises på skærmen, en linje MS-DOS (D: >) vises lige nedenfor. Indtast kommandoen VC (Volkov Commander) og tryk på Enter.

Trin 3

Tryk på pil op og pil ned for at navigere gennem listen over filer. Brug Enter-tasten til at køre en fil eller åbne en mappe. Gå til det forrige bibliotek ved at klikke på ikonet med to prikker (..).

Trin 4

Skift til SYSTEM-biblioteket, og kør kommandoen fdisk.exe. Svar ja (Y + Enter) på programmets spørgsmål om support til store diske. Tryk derefter på tasterne 1 og Enter.

Trin 5

I det næste vindue skal du gøre det samme - tryk på tasterne med 1 og Enter. Programmet kører en diskintegritetskontrol. Svar ja, når du bliver spurgt om diskpladsforbrug. Efter meddelelsen om afslutningen af programhandlingerne skal du trykke på Esc og Enter-tasterne.

Trin 6

Gå tilbage til filhåndteringen, naviger til SYSTEM-mappen og skriv format.com C: (linjen ser sådan ud - D: / SYSTEM / format.com C:), og tryk derefter på Enter. Svar ja på spørgsmålet om sletning af alle filer på denne disk. Tryk på Enter, når disken er formateret.

Trin 7

Naviger til SYSTEM-biblioteket, og kør hjælpeprogrammet smartdrv.exe. Nu kan du fortsætte direkte til selve installationen. Naviger til distributionsdisken i filhåndteringen, brug alt="Image" + F2 tastaturgenvej og vælg R-drevet.

Trin 8

Kør setup.exe for at starte installationen. I vinduet, der vises, skal du trykke på Enter. Når ScanDisk starter, skal du klikke på knappen Afslut og derefter på Fortsæt.

Trin 9

Når licensaftalen vises, skal du vælge "Enig" og derefter klikke på "Næste". Indtast produktlicensnummeret, der findes på forsiden af diskboksen. Hold begge Shift'a nede for at skifte indgangssprog.

Trin 10

Forlad standardmappen til systempartitionen. Vælg "Typisk" i vinduet "Type af installation". Indtast derefter dit navn og organisationsnavn i de relevante felter.

Trin 11

I det nye vindue skal du bruge "Vælg komponenter manuelt". Den obligatoriske komponent er "Direkte kabelforbindelse", resten kan kontrolleres efter dit valg.

Trin 12

Derefter bliver du bedt om at oprette en boot-disk. Når du har oprettet den, skal du ikke glemme at fjerne disketten fra diskettedrevet. Der vises et vindue på skærmen, hvor processen med at kopiere filer begynder.

Trin 13

I det næste vindue bliver du bedt om at indtaste det korrekte klokkeslæt og dato, hvis de ikke matcher de data, der er gemt i bundkortets hukommelse. Også i dette vindue installeres udstyret og initialiseres. Hvis der opstår en frossen tilstand, kan du genstarte din computer manuelt.

Trin 14

Efter automatisk genstart af computeren indlæses systemets hovedskrivebord. Du har nået det sidste (finish) mærke, installer drivere og software.

Anbefalede: