Sådan Repareres Drev E

Indholdsfortegnelse:

Sådan Repareres Drev E
Sådan Repareres Drev E

Video: Sådan Repareres Drev E

Video: Sådan Repareres Drev E
Video: PAMBIKALLIO - ANTAA TULLA VAAN 2024, Kan
Anonim

Mens du arbejder med harddiske, er alle mulige fejl mulige. Hvis problemet er relateret til manglende evne til at starte en af partitionerne, skal du bruge speciel software, for eksempel Acronis Disk Director.

Sådan repareres drev E
Sådan repareres drev E

Nødvendig

Acronis Disk Director

Instruktioner

Trin 1

Manglende evne til at åbne en bestemt partition på harddisken er et ret almindeligt problem. Hvis du ikke har lyst til at formatere din lokale disk til at rette fejl, skal du bruge Acronis Disk Director. Installer denne app.

Trin 2

Genstart din computer og start ADD. Hvis problemet er med systemets lokale drev, skal du brænde programmet til DVD og køre det i DOS-tilstand. Prøv først at ændre nogle parametre i sektionen.

Trin 3

Højreklik på den ønskede partition på harddisken, og vælg "Skift drevbogstav". Vælg en vilkårlig værdi blandt de tilgængelige indstillinger. Klik på knappen Anvend, og genstart computeren (i DOS-tilstand).

Trin 4

Prøv at åbne indholdet af dit lokale drev. Hvis problemet ikke er løst, skal du genstarte Acronis Disk Director. Højreklik på det ønskede diskikon, og gå til punktet "Slet". Gå tilbage til hovedmenuen, og klik på knappen "Anvend".

Trin 5

Opret aldrig en ny diskenhed efter sletning af en partition. Dette vil gøre filgendannelsesproceduren meget vanskeligere. Start ADD-programmet, og åbn menuen for yderligere handlinger med et ikke-allokeret område. Vælg "Recovery".

Trin 6

Aktiver emnerne "Manuel metode" og "Fuld scanning". Klik på "Næste". Vent et stykke tid, indtil du får en liste over tilgængelige lokale drev. Vælg den lydstyrke, du lige har slettet.

Trin 7

Klik på "Næste". Angiv en volumenetiket, vælg et drevbogstav og et filsystem. Vær opmærksom på, at du skal anvende nøjagtigt strukturen på den lydstyrke, der var i brug, før den blev slettet. Klik på knapperne Udfør og anvend.

Trin 8

Genstart din computer. Prøv at åbne dit lokale drev. Hvis nogle af filerne gik tabt under gendannelsesprocessen, skal du bruge Easy Recovery til at finde dem.

Anbefalede: