Sådan Ved Du Hvilket Netværkskort

Indholdsfortegnelse:

Sådan Ved Du Hvilket Netværkskort
Sådan Ved Du Hvilket Netværkskort

Video: Sådan Ved Du Hvilket Netværkskort

Video: Sådan Ved Du Hvilket Netværkskort
Video: Dårligt WiFi? » Sådan får DU det Bedste Trådløse Internet « (Detaljeret Køberguide) 2024, Kan
Anonim

Et netværkskort eller kort er en integreret perifer eller tilføjelsesenhed, der gør det muligt for en computer at oprette, oprette forbindelse og interagere med kablede og trådløse netværk. Brug en af de foreslåede metoder for at finde ud af producenten og modellen.

Sådan ved du hvilket netværkskort
Sådan ved du hvilket netværkskort

Instruktioner

Trin 1

Hvis dit netværkskort er nyt og allerede er installeret på computeren, kan du naturligvis se på garantikortet eller kvitteringen, forudsat at du har gemt den originale kasse fra enheden. Garantikortet indeholder altid det fulde navn på producenten og enhedens model.

Trin 2

Hvis du leder efter din netværkskortmodel eller dit kort for at downloade drivere til en ren version af Microsoft Windows, der ikke indeholder indbyggede enhedsdrivere, skal du gå til netværkskortproducentens websted. Find siden til download af drivere og software. Normalt kaldes det Downloads, drivere osv. Mest sandsynligt finder webstedet automatisk dit netværkskort. Hvis det ikke gør det, skal du downloade alle tilgængelige drivere og prøve at installere dem via driveropdatering i Enhedshåndtering. Det er også muligt, at når systemet er tilsluttet internettet, bestemmer operativsystemet selv netværkskortets model og indlæser den nødvendige driver.

Trin 3

Hvis driveren allerede er installeret, og du har brug for at finde ud af producentens navn og modelnummer på netværkskortet, skal du gå til Windows-kontrolpanelet gennem Start-menuen eller systemmappen "Denne computer" og dobbeltklikke på "Enheden Manager”genvej, der tidligere er skiftet til“Små ikoner”eller“Store ikoner”. I vinduet Enhedsadministrator, der vises, skal du finde afsnittet "Netværkskort" og udvide det med et enkelt klik med venstre museknap. Alle netværksenheder vises der, inklusive Wi-Fi. Dobbeltklik på et enhedsnavn for at få vist oplysninger om enheden og den driver, der er installeret på den.

Trin 4

Du kan også åbne sagen ved forsigtigt at fjerne netværkskortet (hvis det ikke er integreret) fra lan-slotten og se på mærkningen på mærkaten i hjørnet af netværkskortet.

Anbefalede: