Sådan Oprettes Automatisk Lukning Af Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Automatisk Lukning Af Computeren
Sådan Oprettes Automatisk Lukning Af Computeren

Video: Sådan Oprettes Automatisk Lukning Af Computeren

Video: Sådan Oprettes Automatisk Lukning Af Computeren
Video: Subnet Mask - Explained 2024, Kan
Anonim

Automatisk nedlukning af computeren på et bestemt tidspunkt sparer brugeren for at udføre en række handlinger og bekymringer, som han kunne glemme at slukke for pc'en. I Windows-operativsystemet kan dette gøres ved at tildele en opgave og indstille en tidsplan for den.

Sådan oprettes automatisk computernedlukning
Sådan oprettes automatisk computernedlukning

Instruktioner

Trin 1

Før du tildeler den ønskede opgave, er det værd at lære lukningsværktøjet lidt nærmere at kende, det er med sin hjælp, at computeren slukkes. Ring til kommandolinjen. For at gøre dette skal du klikke på knappen "Start", udvide listen over alle programmer og vælge "Kommandoprompt" i mappen "Tilbehør".

Trin 2

I det nye vindue, der åbnes, skal du indtaste nedlukningen /? (nedlukning, mellemrum, skråstreg, spørgsmålstegn) og tryk på Enter. Hjælp vises på skærmen, hvor formålet med dette eller andet argument er beskrevet detaljeret. Argumentet –s er egnet til automatisk nedlukning af computeren. Luk kommandoprompt.

Trin 3

Hvis du ikke har et kodeord, der er indstillet til at logge ind, skal du indstille en. Uden dette kan du ikke tildele en opgave. For at beskytte login med en adgangskode skal du åbne afsnittet "Brugerkonti" gennem "Kontrolpanel" og vælge "Opret adgangskode" -opgaven.

Trin 4

Derefter kan du gå direkte til opgaven for opgaven. Klik på knappen "Start", udvid alle programmer, i mappen "Standard", vælg undermappen "System" og klik på "Planlagte opgaver". Klik på linjen (ikon) "Tilføj opgave" i det vindue, der åbnes.

Trin 5

Guiden Opgaveplanlægning gør næsten alt for dig, du skal bare følge instruktionerne. Når du bliver bedt om at vælge en opgave, skal du klikke på knappen Gennemse og angive stien til filen shutdown.exe. Det er placeret på systemdisken i Windows-mappen og system32-undermappen.

Trin 6

Indstil bygningens hyppighed, tidsplan og startdato. Når du bliver bedt om en adgangskode, skal du indtaste den adgangskode, du har indstillet til at logge ind på systemet. Når "Guiden" afslutter sit arbejde og lukker vinduet, vises et nyt element i mappen "Planlagte opgaver". Klik på den med venstre museknap.

Trin 7

Et nyt vindue åbnes, gå til fanen "Opgave". Linjen "Kør" indeholder den fulde sti til nedlukningsfilen. Du skal supplere denne post med argumentet –s, så posten ser sådan ud: C: (eller et andet systemdrev) /WINDOWS/system32/shutdown.exe –s. Bemærk, at der skal være et mellemrum mellem.exe-udvidelsen og argumentet –s. Bekræft dine ændringer med en adgangskode, og luk vinduet.

Anbefalede: