Sådan Partitioneres En Disk I Logiske Drev

Indholdsfortegnelse:

Sådan Partitioneres En Disk I Logiske Drev
Sådan Partitioneres En Disk I Logiske Drev

Video: Sådan Partitioneres En Disk I Logiske Drev

Video: Sådan Partitioneres En Disk I Logiske Drev
Video: Create Partition without Converting to Dynamic Drive? MiniTool Partition Wizard can help you 2024, April
Anonim

For at gemme de nødvendige filer i tilfælde af operativsystemfejl og for at sikre behageligt arbejde på computeren er harddisken opdelt i partitioner. Samtidig giver denne handling dig mulighed for at forlænge harddiskens levetid.

Sådan partitioneres en disk i logiske drev
Sådan partitioneres en disk i logiske drev

Nødvendig

Partition Manager, Windows Seven eller Vista disk

Instruktioner

Trin 1

Overvej en situation, hvor du skal opdele en disk i logiske diske, før du installerer operativsystemet. Dette kan gøres ved hjælp af diske med Windows Vista eller Seven-operativsystemer.

Trin 2

Indsæt ovenstående disk i dit optiske drev. Genstart computeren, og tryk på Del-knappen på tastaturet for at åbne BIOS-menuen. Find Boot-enhedsprioritet, og åbn den. Placer det optiske drev på den øverste linje.

Trin 3

Gå ud til hovedmenuen, og vælg elementet Gem og afslut. Computeren genstarter og kører installationsprogrammet til operativsystemet.

Trin 4

Følg de trinvise installationsinstruktioner, indtil et vindue vises med en liste over lokale drev. I nederste højre hjørne skal du finde knappen "Diskopsætning" og klikke på den. Venstreklik på den disk, du planlægger at opdele i sektioner, og klik på knappen "Slet".

Trin 5

Klik på knappen "Opret", indstil filsystemet og størrelsen på den fremtidige logiske disk. Gentag denne handling, indtil du får det krævede antal diske. Fortsæt med installationen af operativsystemet.

Trin 6

Lad os nu se på et eksempel på partitionering af en disk efter installation af Windows. Download og installer Partition Manager-programmet. Genstart din computer.

Trin 7

Kør programmet, og åbn menuen "Opret sektion". I det næste vindue skal du markere afkrydsningsfeltet ud for linjen "Mode for avancerede brugere" og klikke på "Next". Vælg den disk, du vil opdele i flere dele, og klik på knappen "Næste".

Trin 8

Angiv størrelsen og formatet på den fremtidige partitions filsystem. Bemærk, at den originale disk ikke formateres, derfor kan du kun oprette en ny partition fra dens frie område.

Trin 9

Når konfigurationen af den fremtidige logiske disk er afsluttet, skal du klikke på knappen "Anvend". I det næste vindue skal du vælge "Genstart nu". Nu er det kun at vente på, at processen er afsluttet.

Anbefalede: