Sådan Oprettes En Pilot

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Pilot
Sådan Oprettes En Pilot

Video: Sådan Oprettes En Pilot

Video: Sådan Oprettes En Pilot
Video: Cockpit View TAKE OFF u0026 LANDING Beautiful Caribbean Islands | Boeing 787 Dreamliner 2024, Kan
Anonim

Pilot-programmet er designet til behagelig afspilning i Lineage, det skaber genvejsknapper i spilklienten, giver dig mulighed for at kontrollere spillet, hvilket giver dig mulighed for at bruge mindre tid på de samme kommandoer.

Sådan oprettes en pilot
Sådan oprettes en pilot

Nødvendig

  • - en computer tilsluttet internettet
  • - klient til spillet Lineage.

Instruktioner

Trin 1

Download den nyeste klient for at konfigurere piloten. Du kan downloade det for eksempel på hjemmesiden www.l2control.com under Soft. Pak arkivet ud i en mappe, og kør filen Cserv.exe for at aktivere CServer-serveren

Trin 2

Indstil porten til spilserveren, eller aktiver Inject-tilstand, genstart programmet. Du kan indstille værdien for standardporten - 777. Indlæs programkonfigurationen fra default.ini-filen (placeret i programmappen) på tidspunktet for den første start af programmet for at foretage de første pilotindstillinger for L2.

Trin 3

Kør programmet, inden du starter selve Lineage II-spilklienten. Hvis du spiller på gratis servere, kan programmet startes, indtil serveren er valgt. For at konfigurere en pilot til Lineage II på Windows 7, Windows Vista skal du højreklikke på filen CSERV. EXE og vælge Egenskaber. Gå til fanen Kompatibilitet, marker afkrydsningsfeltet ud for Kør dette program i kompatibilitetstilstand, og vælg Windows XP SP3-operativsystemet.

Trin 4

Gå til programparametrene, hvor login (navn) på din karakter med CP, HP, MP indikatorer vises. Indstil hot-knappen for at indstille tilstanden AutoCP ("autopilot"). Som standard er denne knap ScollLock.

Trin 5

Vælg indstillingen "Bip" for at indstille lydsporet til at aktivere og deaktivere tilstanden Autopilot. Mens du arbejder i "Autopilot" -tilstand, er programmet i stand til at efterligne tastetryk Alt + 1 -0; "-"; "="; F1-F12; Alt + NUM1-NUM0 i henhold til de betingelser, der skal angives i tabellen. Hvis du tænder for pakketilstand, vil det være muligt at bruge ting direkte fra karakterens beholdning.

Trin 6

Udfyld tabellen for at angive, hvilke handlinger programmet skal udføre i tilstanden "Autopilot". Feltet "Betegnelsesnavn" udfyldes vilkårligt; i feltet "Indikator" skal du angive den krævede, for eksempel НР; i feltet "Minimumsværdi" skal du indstille den værdi, som knappen "Min" på knappen skal udføres for, hvis indikatoren er mindre; i "Maksimumværdi" - omvendt.

Trin 7

I feltet Knap skal du angive knappen for at klikke på klienten. "Tilbagevendende" felt - indstiller den forløbne tid mellem klik. Når du har føjet et mål til dit regneark, skal du markere afkrydsningsfeltet ud for det for at aktivere det. Gem dine ændringer. Pilotopsætningen til L2 er afsluttet.

Anbefalede: