Sådan Fjernes Velkomstsiden

Indholdsfortegnelse:

Sådan Fjernes Velkomstsiden
Sådan Fjernes Velkomstsiden

Video: Sådan Fjernes Velkomstsiden

Video: Sådan Fjernes Velkomstsiden
Video: Sådan bestiller du en parkerings beboerlicens på Frederiksberg - Borgerservice to go 2024, Kan
Anonim

Du kan logge på Windows ved hjælp af det klassiske login og velkomstsiden. Den første metode indebærer at indtaste et brugernavn og en adgangskode. I det andet tilfælde, før systemet startes op, vises en skærm med en venlig indskrift.

Sådan fjernes velkomstsiden
Sådan fjernes velkomstsiden

Instruktioner

Trin 1

Hvis dette billede irriterer dig, kan du ændre login-metoden. Dobbeltklik på "Brugerkonti" -noden i "Kontrolpanel" og følg linket "Skift brugerlogon …" Fjern markeringen i "Brug velkomstsiden" -elementet, og bekræft ved at klikke på "Anvend indstillinger"

Trin 2

Hvis du vil bruge klassisk login, skal du indtaste en adgangskode til hver konto. For at gøre dette skal du klikke på det med musen og i et nyt vindue følge linket "Opret en adgangskode". Indtast tegn i de relevante felter, og opret et kodeordstip, hvis du finder det nødvendigt

Trin 3

For at fremskynde dit login så hurtigt som muligt, kan du bruge indstillingen Auto Login. Klik på Kør i menuen Start, og skriv kontrolbrugeradgangskoder2 i linjen Åbn. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet ud for Kræv brugernavn og adgangskode i det nye vindue. Brug OK for at bekræfte dine ændringer

Trin 4

Du kan automatisere login ved at redigere Windows-registreringsdatabasen. Åbn programstartvinduet, og indtast regedit-kommandoen. I Registreringseditor skal du finde HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogon-bikuben

Trin 5

På højre side af skærmen skal du finde parametrene DefaultUserName og DefaultPassword, dobbeltklikke på dem og indtaste dit brugernavn og din adgangskode i feltet Parameters.

Trin 6

Hvis parameteren DefaultPassword ikke findes, skal du oprette den. For at gøre dette skal du højreklikke på et tomt område i parameterafsnittet, klikke på "Ny" og vælge "Strengparameter". Indtast et navn, og tryk på Enter. Dobbeltklik på navnet, og skriv adgangskoden i feltet "Værdi".

Trin 7

Dobbeltklik på AutoAdminLogon-strengparameteren, og skriv "1" i feltet "Værdi". Hvis denne parameter ikke er til stede, skal du oprette den som beskrevet ovenfor. Luk editoren, og genstart computeren, så logges du automatisk på.

Anbefalede: