Sådan Kopieres Fra Kamera Til Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kopieres Fra Kamera Til Computer
Sådan Kopieres Fra Kamera Til Computer

Video: Sådan Kopieres Fra Kamera Til Computer

Video: Sådan Kopieres Fra Kamera Til Computer
Video: Get Photos and Video From Camera To Computer - A Very Quick How-To For Beginners 2024, April
Anonim

Processen til kopiering af fotos og videoer til en computer er den samme for næsten alle kameramodeller. Du skal bruge et USB-kabel, et kamera og selve computeren samt muligvis drivere til kameraet. Selve proceduren er ikke kompliceret.

Sådan kopieres fra kamera til computer
Sådan kopieres fra kamera til computer

Nødvendig

  • - computer;
  • - kamera;
  • - USB-ledning
  • - chauffør.

Instruktioner

Trin 1

Sørg for, at din computer har de rigtige drivere. En disk med dem følger med kameraet. Indsæt det i din computer, og følg installationsinstruktionerne. Det er meget simpelt at afgøre, om driverne er installeret: Tilslut kameraet til din computer via et USB-kabel. Normalt er der et enkelt stikformat til kameraer; det vil ikke være svært at købe en ledning i nogen butik med det rigtige udstyr. Når kameraet er tilsluttet (tændt), skal du kontrollere, om computeren genkender det. Hvis ikke, er driverne sandsynligvis ikke installeret.

Trin 2

Hvis computeren viser en dialogboks, ser den kameraet. Find "Åbn" i dialogboksen. En liste over filer vises - disse er videoer og fotos taget med kameraet. Nu ligner alle handlinger kopiering fra en disk på computeren til en anden. For at se, hvilke fotos du kopierer, skal du højreklikke på kamerafilmappen. Vælg "Gennemse" og derefter "Ikoner" eller "Store ikoner".

Trin 3

Fremhæv filerne. For at vælge alt indhold på én gang skal du trykke på CTRL og holde den nede og samtidig trække musen ned fra det øverste hjørne af mappen, hvor du tidligere har trykket på dens venstre tast. Når filerne er valgt, skal du trykke på højre museknap. Vælg "Kopiér". Opret nu en mappe på din computer, hvor du gerne vil gemme dine fotos eller videoer. Gå til denne mappe. Højreklik på et tomt sted i mappen og klik på "Indsæt". Filerne kopieres sikkert.

Trin 4

Bemærk, at kopieringstiden kan være ret lang, men det anbefales ikke at afbryde den for at filerne fungerer korrekt. Prøv også at forbinde et kamera med tilstrækkelig batteristrøm til din computer, så det ikke slukker midt i processen. Hvis computeren fortsætter med ikke at genkende kameraet, kan du prøve at sætte kablet i en anden USB-port på computeren.

Anbefalede: