Hvordan Man Laver Et Smukt Cover

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Laver Et Smukt Cover
Hvordan Man Laver Et Smukt Cover

Video: Hvordan Man Laver Et Smukt Cover

Video: Hvordan Man Laver Et Smukt Cover
Video: МУЖ УШЁЛ К МОЛОДОЙ? МЕНОПАУЗА - ЛЕЧЕНИЕ 2024, April
Anonim

Forskellige e-bøger, online træningskurser, informationssamlinger er en fantastisk måde at tiltrække et nyt publikum til dine projekter og tilbyde interesserede brugere den nødvendige og nyttige information. Disse oplysninger bliver dog endnu mere attraktive, når du præsenterer dem på en stilfuld og smuk måde. Til lignende formål kan du lære at oprette et moderne 3D-boksomslag med et levende billede til dine online kurser og bøger.

Hvordan man laver et smukt cover
Hvordan man laver et smukt cover

Instruktioner

Trin 1

Den nemmeste måde at bruge til sådanne formål er Adobe Photoshop-programmet. Søg på internettet efter en Photoshop-makrohandling, der giver dig mulighed for at oprette virtuelle kasser og e-bøger. Download makroen og installer den i programmet.

Trin 2

Åbn derefter programmet, og åbn menuen Handlinger. Vælg den, der giver dig mulighed for at oprette sådanne skind på listen over handlinger (for eksempel Software Box - en praktisk makro, hvor du kan oprette en smuk boks fra bunden).

Trin 3

Slet alle unødvendige lag i det åbnede layout af feltet, og lad kun baggrundslaget være, fyld det derefter helt med hvidt ved hjælp af indstillingen Fyld. Derefter skal du indtaste den ønskede tekst på den resulterende skabelon i en tom hvid kasse, placere de forberedte billeder på overfladen og omdanne dem til rotationsvinklen og størrelsen på kassen.

Trin 4

På samme måde kan du oprette en 3D-coverboks til dit projekt ved hjælp af Quick 3D Cover. Dette program er specielt konfigureret til at blive brugt til at oprette forskellige volumetriske omslag, og du kan tilpasse alle parametrene for dit omslag i det i henhold til projekttypen og dine personlige ønsker.

Trin 5

Vælg layoutet for det fremtidige omslag fra listen over foreslåede skabeloner, indstil udfyldningsfarverne, vælg størrelsen, upload et billede, der vil være placeret på forsiden af omslaget. Når dækslet er klar, skal du gemme det.

Anbefalede: