Sådan Finder Du Ud Af Versionen Af grafikkortdriveren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Versionen Af grafikkortdriveren
Sådan Finder Du Ud Af Versionen Af grafikkortdriveren

Video: Sådan Finder Du Ud Af Versionen Af grafikkortdriveren

Video: Sådan Finder Du Ud Af Versionen Af grafikkortdriveren
Video: How to Update ANY Graphics Card on Windows 10 2024, Kan
Anonim

I Windows-operativsystemet kan brugeren ikke kun når som helst modtage oplysninger om, hvilken hardware der bruges på computeren, men også finde ud af, hvilken version af driveren der er installeret til den. Der er flere måder at få oplysninger om et grafikkort og dets driver.

Sådan finder du ud af versionen af grafikkortdriveren
Sådan finder du ud af versionen af grafikkortdriveren

Instruktioner

Trin 1

Brug systemkomponenten. For at åbne det skal du klikke på knappen "Start" eller Windows-tasten, vælge "Kontrolpanel" i menuen, åbne kategorien "Ydeevne og vedligeholdelse" og klikke på ikonet "System" med venstre museknap.

Trin 2

Alternativt kan du højreklikke på ikonet Denne computer på skrivebordet eller i menuen Start. Vælg "Egenskaber" i rullemenuen. En ny dialogboks åbnes. Gå til fanen "Hardware" og klik på knappen "Enhedshåndtering" i gruppen med samme navn.

Trin 3

Der er også en hurtigere måde at åbne Enhedshåndtering ved at omgå opkaldet til systemkomponenten. For at gøre dette skal du vælge "Enhedshåndtering" i stedet for "Egenskaber", når du klikker på ikonet "Denne computer" med højre museknap.

Trin 4

I vinduet "Dispatcher" skal du finde og udvide grenen "Displayadaptere". Dobbeltklik på venstre museknap på linjen med navnet på dit grafikkort, vinduet med egenskaber åbnes. Gå til fanen "Driver" i den. De oplysninger, du har brug for, findes i linjen "Driverversion".

Trin 5

Du kan også finde ud af versionen af grafikkortdriveren ved hjælp af "DirectX Diagnostic Tool". Ring til kommandoen "Kør" fra menuen "Start". I det tomme felt skal du indtaste dxdiag uden ekstra tegn, der kan udskrives, og trykke på Enter-tasten eller OK-knappen.

Trin 6

"Diagnostic Tool" starter. Vent på, at dataindsamlingen er færdig, og klik på fanen Display. Driverversionoplysningerne findes i Drivers-gruppen. Når du har set de nødvendige data, skal du klikke på knappen "Afslut" i nederste højre hjørne af vinduet.

Trin 7

Alternativt kan du åbne dit grafikkorts kontrolpanel og kigge efter "Systeminformation" eller noget lignende i betydningen. Afsnittet komponenter skal også indeholde oplysninger om driverversion.

Anbefalede: