Sådan Får Du Vist En By Fra En Satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Vist En By Fra En Satellit
Sådan Får Du Vist En By Fra En Satellit

Video: Sådan Får Du Vist En By Fra En Satellit

Video: Sådan Får Du Vist En By Fra En Satellit
Video: Tasmin Archer - Sleeping Satellite (Original Video) 2024, Kan
Anonim

Siden begyndelsen af udforskningen af rummet er fotografier af jordoverfladen taget fra kunstige jordsatellitter af stor interesse for mange mennesker. Når de åbner blikket for et hidtil uset perspektiv, giver de os mulighed for at føle omfanget og grænserne for den verden, vi lever i. Moderne satellitter har kraftigt fotografisk udstyr og optiske systemer. Mange satellitter fra private virksomheder fotograferer konstant planeten. I dag er der et stort antal billeder af forskellige skalaer og opløsninger af næsten alle bosættelser på jorden. Og enhver kan se sådanne billeder og bogstaveligt talt se på byen fra en satellit ved hjælp af interaktive Google Maps.

Sådan får du vist en by fra en satellit
Sådan får du vist en by fra en satellit

Nødvendig

Enhver moderne webbrowser. Internetforbindelse

Instruktioner

Trin 1

Opret forbindelse til Google Maps-tjenesten. Åbn adressen i browseren https://maps.google.com. Du vil se en velkendt søgefelt med et kort under den

Trin 2

Find et objekt, territorium eller bosættelse, et satellitbillede, som du vil se. Indtast navnet på bosættelsen eller det væsentlige objekt i søgefeltet. Tryk på Enter-knappen eller knappen Søg i kort ved siden af søgefeltet. Siden opdateres. Efter opdatering på kortet vises søgeresultatet nederst på siden. Som regel er dette det ønskede objekt markeret med et rødt ikon.

Trin 3

Skift til satellitbilledvisningen. Klik på ikonet mærket Jorden. Kortbilledet ændres. Nu viser den satellitbilleder.

Trin 4

Zoom ind og find de objekter, du ønsker. Klik på "+" -billedet i skærmskalaen til højre. Billedet zoomes ind. Flyt kortet ved at trække musen for at finde det ønskede objekt. For mere produktivt arbejde med kortet skal du bruge den tilgængelige kontekstmenu ved at højreklikke på det.

Anbefalede: