Sådan Installeres Adobe Flash

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Adobe Flash
Sådan Installeres Adobe Flash

Video: Sådan Installeres Adobe Flash

Video: Sådan Installeres Adobe Flash
Video: Как скачать и установить (обновить) Adobe Flash Player 2024, April
Anonim

Adobe Flash Player er et populært tilføjelsesprogram til Windows-, Mac- og Linux-browsere. Flash Player giver dig mulighed for at afspille alle SWF Flash-film og interaktive applikationer på websidesider.

Sådan installeres Adobe Flash
Sådan installeres Adobe Flash

Instruktioner

Trin 1

For at installere Adobe Flash Player skal du gå til det officielle ADOBE-websted i afsnittet om flashafspiller og fortsætte med at installere tilføjelsesprogrammet.

Trin 2

Hvis din browser er Internet Explorer: luk alle applikationer undtagen din webbrowser og klik på linket for automatisk at downloade tilføjelsen. Internet Explorer-sikkerhedssystemet advarer dig muligvis i dialogboksen ActiveX-installation. Vælg "Installer" for at fortsætte med at installere afspilleren.

Når installationen er afsluttet, viser AFP-logoet og teksten på skærmen, der angiver, at programmet er blevet installeret med succes.

Trin 3

Hvis du bruger en anden browser til at se websteder: Klik på linket for at downloade Flash Player-installationsfilen til din computer. Vælg den mappe, hvor du vil gemme distributionen, i det vindue, der åbnes. Efter download af distributionen skal du køre den med administratorrettigheder, lukke alle kørende browsere og vente på, at installationen er afsluttet.

Efter installationen er afsluttet, viser AFP-logoet og teksten, at programmet er blevet installeret korrekt.

Anbefalede: