Sådan Installeres Flash-afspiller På Computeren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Installeres Flash-afspiller På Computeren
Sådan Installeres Flash-afspiller På Computeren

Video: Sådan Installeres Flash-afspiller På Computeren

Video: Sådan Installeres Flash-afspiller På Computeren
Video: Почему Flash Player нужно срочно удалить 2024, April
Anonim

For at kunne se forskellige videoer online på en computer samt lytte til musik, skal du installere speciel software, det vil sige en flashafspiller, der afspiller alle sådanne multimediefiler.

Sådan installeres flash-afspiller på computeren
Sådan installeres flash-afspiller på computeren

Er det nødvendigt

  • - en computer;
  • -internettet;
  • - Adobe Flash Player-program.

Instruktioner

Trin 1

En af de populære flashafspillere til løsning af sådanne problemer er Adobe Flash Player-applikationen fra det velkendte firma Adobe.

Trin 2

Download dette værktøj på Internettet fra det officielle websted for udvikleren adobe.com. Det er også værd at bemærke, at alle browsere på computeren skal være lukket for at kunne installere denne software fuldt ud.

Trin 3

Når disse betingelser er opfyldt, skal du køre den downloadede fil. Et lille vindue vises, hvor du bliver nødt til at acceptere licensaftalen fra virksomheden. Når du har læst alt, skal du markere afkrydsningsfeltet for at bekræfte. Derefter begynder programmet at installere afspilleren. Vent et stykke tid, indtil processen er fuldført. Hvis du afbryder denne installation, fungerer applikationen ikke korrekt.

Trin 4

For at kontrollere, at den nye flashafspiller på din computer fungerer, kan du prøve at afspille en video på Internettet. Hvis første gang ikke virker, skal du genstarte din pc, så alle ændringer træder i kraft. Prøv derefter igen at afspille alle filer til bekræftelse. Hvis alt gik godt, vil du være i stand til at se film online i fremtiden.

Trin 5

Det er dog værd at bemærke, at der er behov for høj internetbåndbredde for fuldt ud at se video eller lytte til musik, så prøv at forbinde de mest optimale takstmuligheder. Generelt kan vi sige, at det ikke tager fem minutter at installere en flashafspiller på en computer. Selv en nybegynderbruger af en pc kan klare løsningen på dette problem. Du vil også være i stand til at spille forskellige spil på Internettet på officielle websteder såvel som på sociale netværk.

Anbefalede: