Oversigt Over Spilmus

Indholdsfortegnelse:

Oversigt Over Spilmus
Oversigt Over Spilmus

Video: Oversigt Over Spilmus

Video: Oversigt Over Spilmus
Video: Adele - Hello 2024, April
Anonim

Computerspilmus er den bedste mulighed for spilleren. Det er med deres hjælp, at spilleren kan få mest muligt ud af sin yndlingsaktivitet. Spilmus har deres egne unikke funktioner.

Oversigt over spilmus
Oversigt over spilmus

De fleste moderne spillere vælger at købe dedikerede spilmus og tastaturer. I dag på tælleren kan du nemt finde et stort antal repræsentanter for spilmus. Hver af dem har særpræg, specielle funktioner og vigtigst af alt har de en størrelsesorden flere knapper end konventionelle mus.

Logitech G602

Denne trådløse spilmus har en lang batterilevetid. Takket være speciel software vil brugeren være i stand til at vide på forhånd, hvornår computermusens opladning når et kritisk niveau. Hun har et særligt aggressivt udseende. Den har elleve funktionsknapper, som brugeren kan tilpasse. Det skal bemærkes, at denne model kun er beregnet til højrehåndede.

Thermaltake Tt eSports Theron

Denne computermus er også lavet specielt til højrehåndede. Hun har et ejendommeligt udseende, der vil appellere til mange. Den har en lasersensor og er forbundet til en computer ved hjælp af en ledning. Har sin egen interne hukommelse. Den maksimale sporingshastighed for denne spilmus er 165 IPS. Har 8 programmerbare knapper. Ideel til fans af RTS-spil, da det har evnen til at oprette makroer.

Razer-repræsentanter

Razer har længe etableret sig på dette marked og har trives hele tiden. Deres vigtigste og eneste fokus er på pc-spiltilbehør, og Razer Naga Hex er ingen undtagelse. Den har 6 forskellige programmerbare knapper placeret under tommelfingeren til venstre. Den har en lasersensor med 5600 dpi. Denne muses responstid er ikke mere end 1 ms ved en afstemningshastighed på 1000 Hz.

Razer Naga er en af repræsentanterne for den samme serie. I modsætning til den tidligere version har den 17 knapper, som brugeren kan tilpasse til sig selv ved hjælp af speciel software. Har det samme antal prikker pr. Tomme som den forrige version. Den maksimale accelerationshastighed for denne spilmus er 20G.

Razer Mamba 4G er en unik repræsentant af sin art, som har et ejendommeligt, uforligneligt design. Følsomheden af denne mus kan ændres af brugerne og når 6400 dpi med en maksimal acceleration på op til 50G. Den har 7 funktionsknapper, hvis formål kan variere afhængigt af brugerens præferencer.

Gigabyte GM-M8000

Gigabyte GM-M8000-gamingmusen har et unikt og attraktivt design. Brugeren kan justere følsomheden af denne mus. Det kan variere fra 400 til 4000 dpi. Har sin egen interne hukommelse (16 Kb) og 6 programmerbare knapper, som kan konfigureres af brugeren ved hjælp af speciel software.

Anbefalede: