Sådan Finder Du Ud Af Flashdrevets Nummer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Ud Af Flashdrevets Nummer
Sådan Finder Du Ud Af Flashdrevets Nummer

Video: Sådan Finder Du Ud Af Flashdrevets Nummer

Video: Sådan Finder Du Ud Af Flashdrevets Nummer
Video: 🌷Бумажные сюрпризы!🧀2 НОВИНКИ🥥НОВЫЙ КАТАЛОГ❤МАГАЗИН💐МЕГА РАСПАКОВКА🌹 бумажки 2024, April
Anonim

Et flashdrev har ligesom enhver anden elektronik sit eget serienummer, hvormed det kan identificeres, hvis det er nødvendigt. At finde ud af serienummeret på et flashdrev er relativt let afhængigt af dets type design.

Sådan finder du ud af flashdrevets nummer
Sådan finder du ud af flashdrevets nummer

Instruktioner

Trin 1

Undersøg kroppen på flashdrevet. Et af dets elementer kan være forsynet med et serienummer. Som regel har flashdrev flere serienumre: et unikt og et fælles. Et almindeligt serienummer er stemplet eller sidder fast på sagerne for alle flashdrev af samme batch og model, det andet er unikt og er indeholdt direkte i bærerens software.

Trin 2

Så i det første tilfælde skal du åbne sagen for at finde ud af det samlede antal flashdrev (hvis nummeret ikke er indeholdt i dets ydre elementer). Bemærk, at i dette tilfælde er garantireparation (hvis den stadig er gyldig) udelukket. Vær ikke kun opmærksom på plastdelene, men også på selve flashdrevets jern "brod". Hendes nummer kan anvendes på det.

Trin 3

Gå til registreringseditoren for at finde ud af nummeret på flashdrevet. Som tidligere nævnt kan det unikke serienummer på et USB-flashdrev, der er fremstillet i henhold til en specifikation, betragtes som det nummer, der er indtastet i dets software - InstanceID. For at få adgang til Registreringseditor skal du gå til menuen Start-knappen og derefter vælge Kør.

Trin 4

Skriv regedit i kommandolinjen, og tryk på Enter-tasten. Et vindue med en mappe med mapper vises. Fortsæt med at udvide de nødvendige mapper, og gå til biblioteket HKEY_LOCAL_MACHINE / SYSTEM / CurrentControlSetEnum / USB. I USB-mappen finder du alle oplysningerne på dit flashdrev inklusive det unikke serienummer.

Trin 5

Prøv at finde de papirer og dokumenter, der fulgte med flashdrevet. Dette refererer til garantikortet, som du udfyldte i butikken, da du købte det. Serienummeret skal angives på garantikortet, hvorefter netop dette flashdrev og ikke noget andet vil blive genstand for reparation, hvis det er nødvendigt. Undertiden findes serienummeret i andre dokumenter (specifikationer fra producenten), men dette er et ekstremt sjældent tilfælde.

Anbefalede: