Sådan Startes Startmenuen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Startes Startmenuen
Sådan Startes Startmenuen

Video: Sådan Startes Startmenuen

Video: Sådan Startes Startmenuen
Video: حلقة 2: تسطيب توزيعة لينكس بجانب ويندوز 10 2024, April
Anonim

For at åbne Windows OS-hovedmenuen på "Start" -knappen skal du bare flytte musemarkøren over den og klikke på venstre knap. Nogle gange forsvinder denne knap simpelthen fra skrivebordet som et resultat af uforsigtig brugerhandlinger eller en fejl i systemet. I dette tilfælde opstår spørgsmålet om, hvordan man åbner hovedmenuen.

Sådan startes startmenuen
Sådan startes startmenuen

Instruktioner

Trin 1

For at returnere "Start" -knappen (og med den menuen) til det oprindelige sted, skal du finde ud af årsagen til forsvinden. For at starte undersøgelsen skal du trykke på WIN-tasten - hvis hovedmenuen åbnes, er problemet kun at ændre størrelse på eller placere proceslinjen, hvor Start-knappen er placeret. Hvis du ikke kan se panelet, når menuen er åben, men der kun vises en stribe med flere pixels, skal du flytte markøren over den og trække den til den ønskede størrelse med venstre museknap.

Trin 2

Hvis proceslinjen sammen med Start-knappen vises, når du trykker på WIN-tasten, skal du højreklikke på den, vælge Egenskaber og fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Skjul proceslinjen automatisk".

Trin 3

Hvis du også trykker på WIN ikke åbner hovedmenuen, og der ikke er nogen genveje på skrivebordet, ligger problemet i den ikke-fungerende Windows Stifinder. Du kan starte det ved hjælp af "Jobliste". Tryk på CTRL + alt="Image" + Delete for at starte det.

Trin 4

Administratoren åbner for fanen Applikationer, hvor du skal klikke på knappen Ny opgave i nederste højre hjørne. Dette starter dialogboksen Opret ny opgave.

Trin 5

Gå ind på opdagelsesrejsende, og klik på OK. Dette starter Windows Stifinder, som gendanner den normale funktion af Start-knappen og hovedmenuen.

Trin 6

Hvis explorer ikke kan startes ved hjælp af denne metode, er det sandsynligt, at dens eksekverbare fil (explorer.exe) er beskadiget eller slettet. Dette betyder, at det skal udskiftes. Den nemmeste måde er at finde og downloade den på Internettet, men at placere en ny kopi i stedet for den gamle vil være lidt vanskeligere - når alt kommer til alt kan du ikke bruge denne computers operativsystem til dette. Dette betyder, at du på Internettet også skal finde et billede af en bootdisk (eller en diskette), downloade det og skrive det til en disk sammen med en ny explorer-fil. Start derefter fra denne disk, og placer den nye fil i WINDOWS-mappen på computerens systemdisk. Derefter skal operativsystemets normale drift, inklusive menuen på "Start" -knappen, gendannes.

Anbefalede: