Sådan Aktiveres Startmenuen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Aktiveres Startmenuen
Sådan Aktiveres Startmenuen

Video: Sådan Aktiveres Startmenuen

Video: Sådan Aktiveres Startmenuen
Video: Sådan aktiveres patchpumpen 2024, April
Anonim

Start-menuen er måske den mest anvendte menu i Windows-operativsystemmiljøet. Denne menu giver adgang til alle programmer, der er installeret på computeren, og er også den korteste vej til standardmapperne til dokumenter, musik, billeder og videoer. At tænde Start-menuen er normalt ligetil, selv for en person, der ser Windows for første gang.

Sådan aktiveres startmenuen
Sådan aktiveres startmenuen

Instruktioner

Trin 1

Standardgrafikken i Windows-operativsystemet forudsætter, at Start-menuens aktiveringsknap er placeret i nederste venstre hjørne af skærmen. Windows-versioner fra Windows 95 til Windows XP havde ordet "Start" skrevet på knappen og havde også et vindueslogo. I Windows 7-operativsystemet er Start-knappen Windows-logoet indskrevet i en cirkel.

Denne knap er en del af den såkaldte proceslinje, men som du kan se knapperne på alle aktuelt kørende programmer, ikoner for programmer, hjælpeprogrammer og tjenester, der kører i baggrunden, samt urikonet. Startmenuen aktiveres ved et enkelt museklik på den tilsvarende knap.

Trin 2

Du kan også aktivere Start-menuen uden at bruge markøren. For at aktivere denne menu på tastaturerne på de fleste computere med et forudinstalleret Windows-system er der en "Start" -knap. Denne knap er placeret i den nederste række af taster, mellem Alt og Ctrl tasterne (på bærbare computere, mellem Fn og Alt tasterne). Ved at trykke på denne tast aktiveres Start-menuen, som i nogle tilfælde minimerer programmer, der kører i fuldskærmstilstand. Derudover giver Start-knappen mange funktionelle tastaturgenveje til hurtigere arbejde i Windows-miljøet. I de fleste operativsystemer er der analoger til "Start" -menuen, deres inklusion udføres efter de samme principper.

Trin 3

Derudover giver Start-knappen mange funktionelle tastaturgenveje til hurtigere arbejde i Windows-miljøet. For eksempel minimerer kombinationen af Start-tasten med D-tasten alle åbne vinduer, og Start-tastekombinationen med L-tasten afslutter Windows. I de fleste operativsystemer er der analoger til "Start" -menuen, deres inklusion udføres efter de samme principper.

Anbefalede: