Sådan Gendannes Systemindstillinger

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Systemindstillinger
Sådan Gendannes Systemindstillinger

Video: Sådan Gendannes Systemindstillinger

Video: Sådan Gendannes Systemindstillinger
Video: Se her, hvordan du nulstiller et access point 2024, April
Anonim

Gendannelse af tidligere indstillinger eller hele systemets tilstand i Windows-operativsystemet udføres ved hjælp af den indbyggede Systemgendannelse. Brugen af denne funktion indebærer en foreløbig oprettelse af gendannelsespunkter, som er en slags "snapshots" OC.

Sådan gendannes systemindstillinger
Sådan gendannes systemindstillinger

Instruktioner

Trin 1

Brug en af standardmetoderne til start af den indbyggede systemgendannelsesfunktion: - Åbn hovedsystemmenuen ved at klikke på knappen "Start" og åbn linket "Alle programmer". Udvid standardnoden, og vælg sektionen Systemværktøjer. Start "Systemgendannelse" -applikationen - åbn hovedsystemmenuen ved at klikke på knappen "Start" og gå til "Hjælp og support" -punktet. Udvid afsnittet "Opgavevalg" og vælg kommandoen "Fortryd ændringer ved hjælp af Systemgendannelse" - Åbn hovedsystemmenuen ved at klikke på knappen "Start" og gå til dialogboksen "Kør". Indtast værdien% systemroot% system32

estore

strui.exe til "Åbn" -linjen, og godkend lanceringen af den valgte funktion ved at klikke på OK-knappen.

Trin 2

Opret det nødvendige gendannelsespunkt ved at anvende afkrydsningsfeltet i feltet med samme navn, og bekræft dit valg ved at klikke på knappen "Næste". Indtast det ønskede navn til det oprettede punkt i linjen "Beskrivelse" i den nye dialogboks, og bekræft den valgte handling ved at klikke på knappen "Opret". Luk applikationen ved hjælp af knappen Finish.

Trin 3

Kør systemgendannelsesprogrammet igen ved hjælp af en af metoderne beskrevet ovenfor, og anvend afkrydsningsfeltet i feltet "Gendan en tidligere tilstand på computeren" i dialogboksen, der åbnes. Autoriser udførelsen af handlingen ved at klikke på knappen Næste, og angiv det ønskede punkt i den næste dialogboks. Bekræft udførelsen af den valgte handling i et nyt vindue af systemanmodningen ved at klikke på knappen "Næste" og vent på, at computeren genstarter.

Trin 4

Brug funktionstasterne til at påkalde Recovery Console i forskellige bærbare modeller: - F8 - til Toshiba og Fujitsu; - F10 - til Sony Vaio og Packard Bell; - F4 - til Samsung; - Alt + F10 - til Acer; - F11 - til HP Pavillion og LG; - F9 - til Asus; - alt="Image" - til Rover.

Anbefalede: