Sådan Russificeres WOW

Indholdsfortegnelse:

Sådan Russificeres WOW
Sådan Russificeres WOW

Video: Sådan Russificeres WOW

Video: Sådan Russificeres WOW
Video: Лучший бюджетный робот-пылесос - Xiaomi mi robot vacuum-mop, обзор, отзыв, тест работы. 2024, April
Anonim

Til Russifikation af software er der specielle hjælpeprogrammer, der erstatter systemfiler. World of Warcraft er heller ingen undtagelse her. Det kan oversættes til russisk på flere måder.

Sådan russificeres WOW
Sådan russificeres WOW

Er det nødvendigt

Internetadgang

Instruktioner

Trin 1

Geninstaller World of Warcraft. For at gøre dette skal du downloade det oprindeligt Russified distributionskit af den samme version, der er installeret på din computer. Gem spilfiler i en separat mappe på din computer, der ikke er knyttet til World Of Warcraft.

Trin 2

Derefter skal du åbne din computers kontrolpanel og gå til menuen Tilføj / fjern programmer. Vent, indtil listen er opbygget, og find det tilsvarende spil i anden halvdel af den. Vælg det, og klik på knappen "Slet" til højre.

Trin 3

Følg instruktionerne i menupunkterne for at afinstallere World Of Warcraft. Hvis du bliver bedt om at beholde brugerdefinerede filer, skal du gemme dem. Genstart din computer. Installer den russiske version på den. Dette er meget mere praktisk end at bruge patches, da ydeevnen i dette tilfælde er mærkbart højere.

Trin 4

Brug download af patches til russificering af spillet World of Warcraft. De fås i forskellige versioner - til komplet russificering, til oversættelse af menupunkter, til oversættelse af grundlæggende spilfunktioner osv.

Trin 5

Når du vælger en patch, skal du også være opmærksom på den aktuelle version af spillet, for når du installerer den forkerte software, kan der opstå konflikter, og programmet kan afsluttes forkert med tab af brugerdata.

Trin 6

Når du har downloadet en passende revne, skal du pakke filerne ud og kontrollere dem for vira. Efter at starte det og vælge biblioteket til dit World Of Warcraft-spil, kan det være placeret i programfiler, spil eller en hvilken som helst anden mappe på din computer.

Trin 7

Klik på udførelsen af russifikationsprocessen. Det er bedst at gemme arbejdskonfigurationen af dit spil før dette for ikke at miste den beståede fase i fremtiden. For at gøre dette skal du blot oprette en kopi af dine spil-gemte filer i et ikke-World Of Warcraft-bibliotek på din harddisk.

Anbefalede: