Sådan Bringes Internetikonet Til Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bringes Internetikonet Til Skrivebordet
Sådan Bringes Internetikonet Til Skrivebordet

Video: Sådan Bringes Internetikonet Til Skrivebordet

Video: Sådan Bringes Internetikonet Til Skrivebordet
Video: Dårligt WiFi? » Sådan får DU det Bedste Trådløse Internet « (Detaljeret Køberguide) 2024, Kan
Anonim

Genveje på skrivebordet er designet til at få hurtig adgang til de ønskede mapper og applikationer. Hvis en bruger ofte logger på netværket, er det lettere at vise internetikonet på skrivebordet end at få adgang til den mappe, hvor det var placeret hver gang under installationen.

Sådan bringes internetikonet til skrivebordet
Sådan bringes internetikonet til skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Du skal muligvis placere et eller to ikoner afhængigt af dine specifikke forhold. Hvis en internetforbindelse oprettes automatisk, når du logger ind, behøver du kun at have en browsergenvej på dit skrivebord. Hvis brugeren skal gå ind på Internettet, er det også nødvendigt at vise en genvej til at oprette forbindelse via netværket.

Trin 2

For at oprette forbindelse til netværket fra dit skrivebord skal du klikke på Start-knappen eller Windows-tasten og vælge Netværkskvarter i menuen. I den mappe, der åbnes, skal du klikke på emnet "Vis netværksforbindelser" i panelet med typiske opgaver (det er placeret i venstre side af vinduet). Hvis panelet ikke er synligt, skal du vælge "Mappeindstillinger" i menuen "Værktøjer" og bruge markøren til at vælge "Vis en liste over almindelige opgaver i en mappe" på fanen "Generelt" i gruppen "Opgaver". Anvend de nye indstillinger.

Trin 3

Når alle netværksforbindelser vises, skal du flytte markøren til det ønskede ikon og højreklikke på det. I kontekstmenuen skal du vælge "Send" i undermenuen - "Desktop (Opret genvej)". Alternativt kan du klikke på forbindelsesikonet og trække det til skrivebordet, mens du holder venstre museknap nede.

Trin 4

Browsergenvejen (det program, som du surfer på Internettet med) placeres på skrivebordet på en lignende måde. Gå til det bibliotek, hvor browseren blev installeret. Stien er som regel som følger: elementet "Denne computer" - disken med systemet - programfiler - og derefter mappen med navnet på din browser. Find startfilen (IEXPLORE.exe, firefox.exe), og gentag trinene beskrevet i det tredje trin med dens ikon.

Trin 5

Du kan også placere web-login- og browserikonerne på lynstartlinjen (til højre for Start-knappen). For at gøre dette skal du flytte markøren til det ønskede ikon, holde venstre museknap nede og trække den til proceslinjen til området i Quick Launch-panelet. Hvis der ikke er nok plads på panelet, skal du højreklikke på det og fjerne markøren fra "Dock-proceslinjen". Ændr størrelsen, og fastgør proceslinjen igen.

Anbefalede: