Sådan Returneres Sprogbjælken Til Skrivebordet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Returneres Sprogbjælken Til Skrivebordet
Sådan Returneres Sprogbjælken Til Skrivebordet

Video: Sådan Returneres Sprogbjælken Til Skrivebordet

Video: Sådan Returneres Sprogbjælken Til Skrivebordet
Video: Stik til forlængerledning på skrivebordet,Skrivebordsstik,Forlængerledninger til rejsestik,Kontorfor 2024, April
Anonim

Sprogbjælken i Windows OS tjener til at informere brugeren, hvilket sprog (nationalt eller engelsk) der bruges af den aktuelt aktive applikation. Det kan også bruges til hurtigt at skifte inputsprog, talegenkendelse og andre teksttjenester. Hvis dette panel ikke er til stede på skrivebordet eller i bakken i dit operativsystem, skal du prøve at lade det vises på en af de måder, der er beskrevet nedenfor.

Sådan returneres sprogbjælken til skrivebordet
Sådan returneres sprogbjælken til skrivebordet

Instruktioner

Trin 1

Hvis du bruger Windows 7, skal du åbne hovedmenuen ved at trykke på WIN-tasten eller ved at klikke på knappen "Start". Vælg elementet "Kontrolpanel" i det.

Trin 2

Klik på linket, der siger "Clock Language and Region" i Kontrolpanel.

Trin 3

Klik på linket Regional og sprog i det næste kontrolpanelvindue.

Trin 4

Gå til fanen "Sprog og tastaturer" i vinduet, der åbnes, og klik på knappen "Skift tastatur …" i det.

Trin 5

Vælg en af mulighederne for at placere sprogbjælken på skrivebordet - der er tre af disse muligheder under fanen Sprogbjælke i vinduet Sprog og teksttjenester. Hvis du markerer afkrydsningsfeltet ved siden af "Fastgjort til proceslinjen" -mærket, kan det aktuelle tastaturlayout genkendes ved ikonet i bakken (i "meddelelsesområdet" på proceslinjen). Ved at vælge indstillingen "Placeret hvor som helst på skrivebordet" vil du være i stand til at flytte dette panel til det mest bekvemme sted på skærmen. Når du har foretaget dit valg, skal du klikke på OK-knappen og sprogbjælken vender tilbage til sit sted.

Trin 6

Hvis du bruger Windows XP, skal du højreklikke på den ledige plads på proceslinjen. I pop op-menuen skal du åbne sektionen "Værktøjslinjer" og vælge "Sproglinje".

Trin 7

Hvis denne metode ikke virker af en eller anden grund, kan du i Windows XP aktivere sprogbjælken via kontrolpanelet. Åbn hovedmenuen på "Start" -knappen, og start kontrolpanelet. Klik på linket "Dato, tid, sprog og regionale standarder."

Trin 8

Klik på indskriften "Regionale og sproglige standarder" i det næste vindue i kontrolpanelet.

Trin 9

Gå til fanen "Sprog" i det vindue, der åbnes, og klik på knappen "Detaljer".

Trin 10

Klik på knappen Sprogbjælke nederst på fanen Indstillinger i vinduet Sprog og teksttjenester.

Trin 11

Marker afkrydsningsfelterne for "Vis sprogbjælken på skrivebordet" og "Ekstra ikon på proceslinjen", og klik derefter på knappen "OK". Sproglinjen er nu til stede på din skærm.

Anbefalede: