Sådan Starter Du Fra En Boot-disk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du Fra En Boot-disk
Sådan Starter Du Fra En Boot-disk

Video: Sådan Starter Du Fra En Boot-disk

Video: Sådan Starter Du Fra En Boot-disk
Video: XBoot - Создание мультизагрузочного USB или DVD аварийного восстановления от Britec 2024, April
Anonim

Mange brugere ved, at et system, der var stabilt i går, muligvis "går ned" i dag. Ofte sker dette på et tidspunkt, hvor computeren er særligt brugbar. Derfor er det altid nødvendigt at have en gendannelsesstartdisk. Og processen med at installere operativsystemet sker nu fra opstartsdisken. Derfor skal alle vide, hvordan man kører en sådan disk.

Sådan starter du fra en boot-disk
Sådan starter du fra en boot-disk

Er det nødvendigt

1) Startdisk

Instruktioner

Trin 1

Hele pointen med bootdiske er, at hovedkontrol- og informationskonsollen kun vises, før hovedsystemet starter. For at gøre dette skal computeren ikke få adgang til harddisken, da den er indstillet som standard, men til diskdrevet. For at gøre dette skal du ændre BIOS-indstillingerne.

Trin 2

Vi genstarter computeren. Når den har genstartet, skal du trykke på en bestemt tast. Det kan være forskelligt for forskellige computere. Grundlæggende bruges tasterne "Slet", "F2", "F10". Dette åbner BIOS-menuen.

Trin 3

I denne menu skal du finde emnet "BOOT" eller "ATAPI". Ved at vælge det vil du se flere underemner. Vælg underemnet "FIRST". Som standard er der "HARD". Du skal vælge "CD-ROM" (DVD-ROM). Således indstiller du startprioriteten ikke til harddisken, men til drevet. Tryk på "F10" for at gemme og afslutte.

Trin 4

Computeren genstarter. Nu vil du se, at der er adgang til diskdrevet. Dette åbner startdiskmenuen. Vælg det relevante menupunkt. Når du er færdig med bootdisken, anbefales det, at du deaktiverer muligheden for at starte fra diskettedrevet. Ellers begynder computeren at starte langsomt, da disken kontrolleres og muligvis startes.

Anbefalede: