Sådan Starter Du En Computer Fra En Harddisk

Indholdsfortegnelse:

Sådan Starter Du En Computer Fra En Harddisk
Sådan Starter Du En Computer Fra En Harddisk

Video: Sådan Starter Du En Computer Fra En Harddisk

Video: Sådan Starter Du En Computer Fra En Harddisk
Video: Sådan Sætter du din sekundære harddisk op! (Windows 7, 8 u0026 10 - VIRKER!) 2024, April
Anonim

Når du installerer et nyt operativsystem, skal du aktivere funktionen til at starte computeren fra DVD-drevet. Problemet er, at det efter det første trin i installationen er nødvendigt at indstille startparameteren fra harddisken.

Sådan starter du en computer fra en harddisk
Sådan starter du en computer fra en harddisk

Instruktioner

Trin 1

Tænd først computeren, tryk og hold Delete-tasten nede for at åbne bundkortets BIOS. Find menuen Boot eller Boot Device. Vælg Boot Device Priority, vælg DVD-drev som den første bootable enhed. Tryk på F10-tasten for at gemme ændringer og afslutte BIOS-menuen.

Trin 2

Når computeren er genstartet, vises meddelelsen Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra CD på skærmen. Tryk på en vilkårlig tast på tastaturet for at starte installationsdisken til Windows. Start processen med at installere et nyt operativsystem.

Trin 3

Vælg harddiskpartitionen, hvor du vil placere den nye kopi af operativsystemet. Sørg for at formatere denne partition, hvis der tidligere var installeret et andet operativsystem på den. Ellers fuldføres installationsprocessen muligvis ikke korrekt. Dette gælder især for installation oven på Windows Seven.

Trin 4

Vent, indtil den første fase af installationen af operativsystemet er afsluttet. Computeren genstarter. Nu skal du ikke starte fra installationsdisken, men fra din harddisk. Men det er meget uønsket at gå ind i BIOS og ændre startparametrene igen. Vent bare et stykke tid, indtil Tryk på en vilkårlig tast for at starte fra CD-linjen slukkes.

Trin 5

Ulempen er, at opstart fra harddisken kun fortsætter, hvis harddisken blev specificeret som den anden enhed i BIOS-menuen. For at undgå denne risiko skal du holde F8-tasten nede efter den første genstart af computeren.

Trin 6

Efter et stykke tid åbnes en ny menu med en liste over enheder, hvorfra pc'en kan startes. Vælg den ønskede harddisk, hvor du installerer operativsystemet, og tryk på Enter-tasten. Gentag denne procedure efter den anden genstart af computeren.

Trin 7

Når du har afsluttet operativsysteminstallationen, skal du gentage proceduren for at åbne BIOS-menuen. Installer din harddisk som den første enhed på downloadlisten.

Anbefalede: