Sådan Skjules En Brugerkonto

Indholdsfortegnelse:

Sådan Skjules En Brugerkonto
Sådan Skjules En Brugerkonto

Video: Sådan Skjules En Brugerkonto

Video: Sådan Skjules En Brugerkonto
Video: Sådan laver du brun sovs | Gorm | GoCook by Coop 2024, Marts
Anonim

Ofte er det i Windows nødvendigt at oprette en brugerkonto, der vil være usynlig for alle andre brugere, inklusive administratoren. For at gøre dette kan du oprette en skjult konto. For at oprette en skjult bruger skal du udføre en række operationer.

Sådan skjules en brugerkonto
Sådan skjules en brugerkonto

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at oprette en ny skjult konto, skal du gå til Start-menuen og derefter til Kontrolpanel. Der skal du vælge "Brugerkonti" og oprette en ny konto ved at klikke på knappen "Opret ny konto". Hvis du vil skjule en eksisterende konto, skal du bare huske det tilsvarende brugernavn, der vises på listen "Brugerkonti".

Trin 2

Klik på Kør i menuen Start. Indtast regedit i det vindue, der vises. Denne kommando starter Windows Registreringseditor.

Trin 3

Find mappen placeret på følgende placering: HKEY_LOCAL_MACHINESoftwareMicrosoftWindowsNTCurrentVersionWinlogonSpecialAccountsUserList. Hvis denne mappe ikke findes (dette er ofte tilfældet i Windows 7), skal du oprette den.

Trin 4

I vinduet, der viser indholdet af mappen, skal du højreklikke og vælge "Ny" i den menu, der vises. Vælg derefter "DWORD-værdi", og indtast navnet på den bruger, du vil skjule.

Trin 5

Højreklik på den oprettede post, og vælg "Rediger". Skriv "0" (uden anførselstegn) i feltet "Værdi". En værdi på "0" angiver, at brugeren er skjult, og "1" angiver, at brugeren vil være synlig.

Trin 6

For at logge ind med en skjult konto skal du ændre dit brugernavn eller genstarte din computer. Når velkomstskærmen vises, skal du trykke på Ctrl + alt="Image" + Del to gange og indtaste login og adgangskode for den skjulte bruger i det vindue, der vises.

Anbefalede: