Sådan Gendannes Sprogskift

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Sprogskift
Sådan Gendannes Sprogskift

Video: Sådan Gendannes Sprogskift

Video: Sådan Gendannes Sprogskift
Video: Разборка Самолетной ТУРБИНЫ после падения - Hammer IQ-180 2024, April
Anonim

Sprogbjælken i operativsystemerne i Windows-familien bruges til at skifte layout ved at trykke på Ctrl + Shift eller alt="Image" + Shift-tastekombinationen. Men nogle gange forsvinder dette panel på grund af utilsigtet sletning eller systemfejl.

Sådan gendannes sprogskift
Sådan gendannes sprogskift

Er det nødvendigt

Gendannelse af download af filen ctfmon.exe

Instruktioner

Trin 1

Ctfmon.exe-filen er ansvarlig for at vise sprogbjælken, som som standard skal være i startmenuen. Dens fravær indikerer opstartsproblemer, der kunne være forårsaget af endnu et nedbrud. For at gendanne dette panel til at fungere, skal du prøve at gendanne det via applet Regional og Language Options.

Trin 2

Til Windows 7. Klik på menuen Start, og gå til sektionen Kontrolpanel. I det vindue, der åbnes, skal du vælge emnet "Regionale og sproglige indstillinger". Gå til fanen Tastaturer og sprog i appletvinduet, og klik derefter på knappen Skift tastatur.

Trin 3

Gå til fanen "Sprogslinje" og markér afkrydsningsfeltet ud for "Fastgjort til proceslinjen". Klik på knappen Anvend, og luk de åbne vinduer.

Trin 4

Åbn skrivebordet, og højreklik på ikonet "Computer", vælg "Administrer" i genvejsmenuen.

Trin 5

Åbn Task Scheduler, og vælg derefter Task Scheduler Library. Åbn Microsoft, derefter Windows, og fremhæv TextServicesFramework. I højre del af vinduet skal du finde elementet "MsCtfMonitor", højreklikke på det og vælge linjen "Aktivér".

Trin 6

Derefter skal du genstarte din computer og kontrollere sprogbaren.

Trin 7

Til Windows XP-operativsystem. Højreklik på proceslinjen, klik på emnet med listen over "Værktøjslinjer" og vælg linjen "Sprogbjælke".

Trin 8

Klik derefter på menuen Start, og gå til Kontrolpanel. I elementet, der åbnes, skal du vælge emnet "Regionale og sproglige indstillinger". I appletvinduet skal du gå til fanen "Sprog" og klikke på knappen "Detaljer".

Trin 9

I det nye vindue skal du gå til fanen "Avanceret" og fjerne markeringen af "Sluk for yderligere teksttjenester". Gå tilbage til fanen "Valgmuligheder" i det samme vindue, og klik på "Sprogbjælke" -elementet, og marker derefter afkrydsningsfeltet ud for emnet "Vis sprogbjælken på skrivebordet".

Trin 10

Hvis derefter det panel, du leder efter, ikke vises, opstod problemet derfor på grund af ctfmon.exe-filen. For at løse dette problem skal du klikke på Start-menuen og vælge Kør. I vinduet, der åbnes, skal du indtaste kommandoen msconfig i et tomt felt og derefter klikke på knappen "OK".

Trin 11

I systemindstillingsvinduet skal du gå til fanen "Startup" og markere afkrydsningsfeltet ud for ctfmon-linjen. Efter genstart af computeren skal sproglinjen vises.

Anbefalede: