Sådan Gendannes Et System Uden Et Kontrolpunkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et System Uden Et Kontrolpunkt
Sådan Gendannes Et System Uden Et Kontrolpunkt

Video: Sådan Gendannes Et System Uden Et Kontrolpunkt

Video: Sådan Gendannes Et System Uden Et Kontrolpunkt
Video: ГТД - 350 подробности ПРИМИТИВНОГО восстановления 2024, April
Anonim

Hvis operativsystemet mislykkes, skal du bruge de tilgængelige gendannelsesværktøjer. Den enkleste af disse er at bruge et kontrolpunkt. Men desværre fører det ikke altid til de ønskede resultater.

Sådan gendannes et system uden et kontrolpunkt
Sådan gendannes et system uden et kontrolpunkt

Er det nødvendigt

tom DVD-disk

Instruktioner

Trin 1

Brug et forudoprettet billede som et alternativ til at gendanne dit Windows-operativsystem. Åbn kontrolpanelet på din computer, og gå til menuen "System og sikkerhed" (denne metode er beskrevet for Windows 7). Åbn nu undermenuen "Sikkerhedskopiering og gendannelse". Klik på elementet "Opret et systembillede".

Trin 2

Det anbefales, at du forbereder en ekstern harddisk på forhånd, fordi det er sådan en enhed, der mere sandsynligt vil gemme et billede af operativsystemet. I den menu, der åbnes, skal du angive det sted, hvor du vil gemme systembilledet. Det er bedre ikke at bruge en netværkscomputer, da det kan være svært at få adgang til det oprettede billede. Klik på "Næste".

Trin 3

Den næste menu viser diskpartitionerne, der er inkluderet i billedet. Klik på knappen "Arkiv" for at starte processen med at oprette et systemarkiv. Bemærk, at det inkluderer alle programmer, der aktuelt er installeret i mappen Programfiler. Hvis du brugte andre partitioner til at installere nogle af hjælpeprogrammerne, gendannes disse programmer ikke.

Trin 4

For at bruge operativsystemarkivet skal du bruge en installationsdisk eller en gendannelsesdisk. Gå tilbage til menuen Backup og gendannelse. Klik på "Opret systemgendannelsesdisk". Når du har indsat en tom DVD i drevet, skal du klikke på knappen Opret disk.

Trin 5

I tilfælde af OS-fejl skal du indsætte gendannelsesdisken i drevet. Tænd din computer, og hold F8-tasten nede. Udpeg DVD-drevet som en enhed til at fortsætte med at starte. I menuen "Gendannelsesmetoder", der åbnes, skal du vælge indstillingen "Gendan system fra billede".

Trin 6

I den næste menu skal du angive det tidligere oprettede backupbillede af operativsystemet. Vent, indtil proceduren til gendannelse af driftstilstanden til Windows 7 er afsluttet.

Anbefalede: