Sådan Gendannes Et Kontrolpunkt

Indholdsfortegnelse:

Sådan Gendannes Et Kontrolpunkt
Sådan Gendannes Et Kontrolpunkt

Video: Sådan Gendannes Et Kontrolpunkt

Video: Sådan Gendannes Et Kontrolpunkt
Video: Se her, hvordan du nulstiller et access point 2024, Kan
Anonim

Under driften af Windows XP-operativsystemet kan der opstå problemer, der ikke kan elimineres på den sædvanlige måde, for eksempel at slette systemmapper og filer eller ændre et stort antal parametre for selve systemet. For at gendanne systemet til den tilstand, det var i før nedbruddet, kan du prøve at bruge Systemgendannelse, som returnerer systemfiler og indstillinger til den tilstand, hvor de var på det angivne tidspunkt.

Sådan gendannes et kontrolpunkt
Sådan gendannes et kontrolpunkt

Instruktioner

Trin 1

Åbn Start-menuen, og gå til Systemgendannelse.

Trin 2

I vinduet, der åbnes, skal du vælge alternativknappen "Gendan en tidligere tilstand på computeren" og klikke på knappen "Næste".

Trin 3

I vinduet "Vælg kontrolpunkt" skal du angive den dato, som du vil tilbageføre systemet til, mens beskrivelsen af det valgte gendannelsespunkt vises i det højre vindue.

Trin 4

Når du har klikket på knappen "Næste", vises et bekræftelsesvindue. På dette tidspunkt skal du sørge for, at kontrolpunktet er valgt korrekt, hvis det er nødvendigt, kan du vende tilbage til det forrige trin. Klik på "Næste".

Trin 5

Processen med gendannelse af systemet begynder, afhængigt af lydstyrken på de gendannede parametre, kan den være ret lang.

Efter afslutningen af processen genstartes computeren, og information om resultaterne af arbejdet vises på skærmen.

Hvis problemet som følge af de udførte handlinger ikke er løst, kan du gentage systemgendannelsen ved at vælge et andet kontrolpunkt.

Anbefalede: