Sådan Slukkes Computeropdateringer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Computeropdateringer
Sådan Slukkes Computeropdateringer

Video: Sådan Slukkes Computeropdateringer

Video: Sådan Slukkes Computeropdateringer
Video: Sådan forbedrer du ydeevnen i Windows 10 (Officiel Dell Tech Support) 2024, April
Anonim

Deaktivering af automatisk kontrol af og installation af opdateringer på computere, der kører Windows, varierer detaljeret afhængigt af versionen af det installerede system. Men den generelle handlingsalgoritme forbliver uændret.

Sådan slukkes computeropdateringer
Sådan slukkes computeropdateringer

Instruktioner

Trin 1

For at deaktivere funktionen til automatisk kontrol og installation af opdateringer på en computer, der kører Windows XP, skal du åbne hovedmenuen ved at klikke på knappen "Start" og gå til punktet "Kontrolpanel". Udvid linket "System", og vælg fanen "Automatiske opdateringer" i den dialogboks, der åbnes. Anvend afkrydsningsfeltet i linjen "Deaktiver automatisk opdatering", og gem ændringen ved at klikke på OK-knappen. Genstart systemet for at anvende ændringen (til Windows XP).

Trin 2

Ring til hovedsystemmenuen i Windows version 7 ved at klikke på knappen "Start" og gå til "Kontrolpanel" -punktet. Udvid linket til Windows Update, og udvid noden Konfigurer indstillinger i venstre rude i den dialog, der åbnes. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Kontroller ikke for opdateringer", og marker afkrydsningsfeltet ud for "Modtag anbefalede opdateringer på samme måde som vigtige opdateringer." Gem dine ændringer ved at klikke på OK (til Windows version 7).

Trin 3

Brug en alternativ metode til at deaktivere kontrol og automatisk installere systemopdateringer. For at gøre dette skal du ringe til genvejsmenuen på skrivebordselementet "Denne computer" ved at højreklikke og vælge "Kontrol" -elementet. Udvid linket Tjenester og applikationer på listen i venstre rude i dialogboksen, der åbnes, og udvid Tjenesteknudepunktet.

Trin 4

Åbn linket "Windows Update 7" i højre område i den næste dialogboks ved at dobbeltklikke på det og vælge "Deaktiveret" i rullemenuen i linjen "Starttype" i den dialogboks, der åbnes. Klik på knappen Stop i sektionen Status, og gem dine ændringer ved at klikke på knappen Anvend. Bekræft udførelsen af den valgte handling ved at klikke på OK-knappen. Denne handling deaktiverer den valgte systemopdateringsfunktion (til Windows version 7).

Anbefalede: