Sådan Slukkes Et Webcam På En Bærbar Computer

Indholdsfortegnelse:

Sådan Slukkes Et Webcam På En Bærbar Computer
Sådan Slukkes Et Webcam På En Bærbar Computer

Video: Sådan Slukkes Et Webcam På En Bærbar Computer

Video: Sådan Slukkes Et Webcam På En Bærbar Computer
Video: HOW TO INSTALL ANY WEBCAM - QUICK u0026 EASY! 2024, April
Anonim

Der er situationer, hvor det bliver nødvendigt at slukke for det bærbare webcam. Årsagerne kan være meget forskellige: ønsket om at forblive inkognito under virtuel kommunikation, spare batteristrøm, eller måske er du irriteret over tilstedeværelsen af et alsidigt øje. Dette kan gøres på flere måder - ved hjælp af tastaturet via Enhedshåndtering-snap-in og brug af selve kameraets software.

Sådan slukkes et webcam på en bærbar computer
Sådan slukkes et webcam på en bærbar computer

Er det nødvendigt

Bærbar computer, webcam

Instruktioner

Trin 1

Alle bærbare modeller har en Fn-tast på deres tastaturer. Det er placeret på venstre side af tastaturet ved siden af Ctrl-tasten. Dette er en funktionstast, som navnet antyder. Ved at trykke på denne tast aktiveres yderligere funktioner for andre taster på tastaturet. Betydningen af disse funktioner er normalt markeret med blå markeringer, mindre ofte med en anden kontrastfarve. Funktionstasterne kan styre lydniveauet, lysstyrken, tænde og slukke for forskellige enheder, inklusive webcam. Se efter webcam-symbolet på tastaturet til den bærbare computer. Oftest er det placeret på en af tasterne fra "F1" til "F2".

Trin 2

Mens du holder Fn-tasten nede, skal du trykke på webcam-tasten. Et overskåret kamerabillede vises kort på skærmen. Kameraet er deaktiveret.

Trin 3

Du kan også deaktivere webkameraet ved hjælp af operativsystemet. For at gøre dette skal du starte snap-in'en Hardware Manager. " For at gøre dette skal du åbne vinduet Egenskaber fra kontekstmenuen Denne computer. I dialogboksen, der åbnes, skal du finde fanen Hardware og klikke på Enhedshåndtering. På den trælignende liste over alle hardwareenheder, der vises, skal du finde "Imaging Device" og klikke på "plus" ud for den. Højreklik på navnet på dit webcam, der vises, og vælg "Deaktiver" i genvejsmenuen. Bekræft handlingen i anmodningsvinduet ved at klikke på knappen "OK". Enheden slukkes.

Trin 4

Hvis du bare har brug for at afslutte videosessionen, og der ikke er behov for at afbryde enheden i systemet, skal du blot lukke programvinduet, der styrer webkameraet, ved at klikke på korset i øverste højre hjørne af vinduet eller på “afslut videoopkald”-knappen i klientprogramvinduet.

Anbefalede: