Sådan Oprettes En Satellit I Modtageren

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes En Satellit I Modtageren
Sådan Oprettes En Satellit I Modtageren

Video: Sådan Oprettes En Satellit I Modtageren

Video: Sådan Oprettes En Satellit I Modtageren
Video: Satellit-TV - 3. Placering i rymden 2024, Kan
Anonim

Satellit-tv giver dig mulighed for at modtage digitale kanaler i dvd-kvalitet. For at gøre dette skal du bruge en speciel enhed - en modtager, der er forbundet mellem tv'et og antennen. I dag er der en bred vifte af disse enheder. Med deres hjælp kan du ikke kun se tv-kanaler, men også optage dem på din harddisk med efterfølgende visning til enhver tid. Det vigtigste er at konfigurere det korrekt.

Sådan oprettes en satellit i modtageren
Sådan oprettes en satellit i modtageren

Er det nødvendigt

  • - satellitantenne
  • - satellitmodtager
  • - Coax kabel;
  • - F-stik;
  • - tv

Instruktioner

Trin 1

Installer og indstil en parabolantenne. Dette kan gøres ved hjælp af et kompas i azimut eller i solen. Sidstnævnte er den mere acceptable mulighed.

Trin 2

Tag satellitmodtagerens 220V stikkontakt ud. Dette er obligatorisk, ellers kan enheden blive beskadiget. Strip enderne af koaksialkablet, og monter F-stikkene på det. Sørg for, at skærmen ikke berører den centrale kerne. Tilslut parabolantenne til satellitmodtageren (tuner) til LBN IN-stikket.

Trin 3

Tilslut modtageren til dit tv. For at gøre dette er der på sit bagpanel et sæt stik - scart, tulipaner, HDMI og antenneoutput. Gør forbindelsen tilgængelig. Derefter skal du vælge en hvilken som helst praktisk kanal på tv'et, og satellitmodtageren vises på den. Tænd for tuneren, dens display skal ikke tænde uret, men et hvilket som helst nummer. Vælg "Kanalsøgning" og indstil tv'et manuelt til modtageren. Derefter skiftes satellit-tv-kanaler kun med fjernbetjeningen fra modtageren.

Trin 4

Tænd for MENU-knappen på tuneren eller fjernbetjeningen, og vælg derefter "Antenne" eller "Tuning" eller "Install-search for kanaler" eller "Søg efter kanaler". Gå ind i menuen til indstilling af LNB, DiSEqC, positioner, 0 / 12V, flash tone.

Trin 5

Sørg for, at den ønskede satellit er tilgængelig i tuner-menuen. Hvis det mangler, skal du indtaste det manuelt. Kontroller justeringen af satellithovedet: lineær - universal LNB (frekvens 9750/10600), cirkulær - cirkulær LNB (frekvens 10750), C-bånd - C-bånd LNB (frekvens 5150). Disse tekniske data er skrevet på satellitkonverteren (hovedet). Vælg den ønskede satellit, og konfigurer den korrekte DiSEqC-port til den. En fælles mulighed er for 4 porte. Hvis du har en konverter, skal du indstille til ingen.

Trin 6

Når du tilslutter satellitomformere til DiSEqC-kontakten, skal du skrive ned, hvilke indgange hver konverter er tilsluttet. I tuner-menuen skal du indstille DiSEqC-switchens porte i forhold til de tilsluttede satellithoveder. For eksempel for at indstille kanaler fra Amos 4w-satellitten skal du indstille Amos 4w-satellitten og DiSEqC-porten til 1/4 (eller A) i opsætningsmenuen. Scan det. Hvis resultatet er negativt, skal du indstille indstillingerne - den næste port osv. Efter indstilling fortsæt med at installere den næste satellit, der er indstillet til parabolantennen. Kontroller indstillingerne: positioner - off, 0 / 12V - off, tone flash - off, LNB power - on, DiSEqC-protokol - indstil den ønskede switch, DiSEqC-port - indstillet i overensstemmelse med.

Trin 7

Føj den ønskede kanal til satellitmodtageren. For at gøre dette skal du scanne en bestemt transponder på den ønskede satellit. Du kan finde ud af indstillingerne på hjemmesiden www.flysat.com. For at scanne transponderen skal du gå til satellitmodtagermenuen i det relevante afsnit. Vælg den, du har brug for, hvis ikke, tilføj den manuelt. Tryk på knappen på tuner-fjernbetjeningen for at scanne, dette kan bestemmes af farveanvisningerne i bunden af tv-skærmen

Trin 8

Vælg manuel eller automatisk scanning. I sidstnævnte tilfælde bestemmer tuneren selv de arbejdstranspondere, der er registreret i den, og viser en liste over kanaler. På grund af det faktum, at satellitens position konstant ændres, skal du holde øje med de kommende nye data. Hvis indstillingerne er forkerte, forbliver skærmen sort.

Trin 9

Opret en liste over de mest sete kanaler. For at gøre dette skal du markere din foretrukne kanal gennem satellitmodtagerens menu og angive i hvilken kategori den skal gemmes. Vælg emnet i menuen "Kanalditor - tv-kanaler". Traditionelt udføres disse handlinger ved hjælp af den hvide knap.

Anbefalede: