Sådan Oprettes Forbindelse Til Satellit

Indholdsfortegnelse:

Sådan Oprettes Forbindelse Til Satellit
Sådan Oprettes Forbindelse Til Satellit

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til Satellit

Video: Sådan Oprettes Forbindelse Til Satellit
Video: Sådan opretter du forbindelse til Home Connect-hvidevarer 2024, Kan
Anonim

I dag bestræber de fleste brugere sig på at skifte til en mere rentabel og god internet- og tv-forbindelse via satellit. Årsagen ligger i bedre kvalitet, lavere omkostninger og flere kanaler og hastigheder. I denne henseende ønsker mange mennesker at oprette forbindelse til satellitinternet. Dette er let at gøre, men det er værd at overholde visse regler.

Sådan oprettes forbindelse til satellit
Sådan oprettes forbindelse til satellit

Nødvendig

Personalecomputer, Internet

Instruktioner

Trin 1

Først og fremmest skal du installere internettet i dit hjem. Det næste trin er at håndtere parametrene. Gå til fanen "Netværkskvarter", og find genvejen til Internettet. Højreklik på ikonet, og vælg "Opret forbindelse". Nu vises et vindue, der forsvinder, når forbindelsen er oprettet. Hvis du gjorde alt korrekt, skulle OpenVPN-ikonet være grønt. Kontroller, om din trafik kommer fra satellit og ikke over jorden. For at gøre dette skal du starte Internet Explorer og åbne en side. Hvis siden indlæses, skal du højreklikke på ikonet "Netværksforbindelse" og vælge "Åbn netværksforbindelsesmappen".

Trin 2

Dernæst skal du flytte musen til "Local Area Connection" genvejen "TechniSat DVB-PC TV Star", og højreklik. Vælg nu "Status". Pakker skal accepteres. Dernæst skal du installere og forbinde Tellinet-acceleratoren (den accelererer og komprimerer trafik).

Trin 3

Download og udpak denne accelerator. Åbn filen recv.ini. Indsæt nu dit brugernavn og din adgangskode, hvor det er angivet. Luk filen, og gem. Hvis du har konfigureret en proxy i Internet Explorer, er du nu fuldt tilsluttet til satellitten. Og hvis ikke, skal du konfigurere det. For at gøre dette skal du starte Internet Explorer, vælge "Værktøjer" og klikke på "Internetindstillinger". Vælg fanen "Forbindelse" og klik på knappen "Lan-indstillinger". Udfyld alle felterne og klik på "OK".

Trin 4

Start nu gaspedalen. Hvis du gjorde alt korrekt, skulle der vises et blåt acceleratorikon i nederste højre hjørne. For at bruge acceleratoren skal du aktivere din personlige konto til acceleratoren. Når du har aktiveret det, forbindes satellitinternet. Generelt er proceduren til tilslutning af satellitinternet enkel, det vigtigste er at følge disse trin i rækkefølge, og så ordner alt.

Anbefalede: