Sådan Udskiftes En Fil

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskiftes En Fil
Sådan Udskiftes En Fil

Video: Sådan Udskiftes En Fil

Video: Sådan Udskiftes En Fil
Video: Udskift en dør 2024, Kan
Anonim

Behovet for at erstatte en fil med en anden opstår ganske ofte, og denne handling er måske ikke altid så enkel som den ser ud. Flere muligheder for rækkefølgen af handlinger, når du udskifter en fil, er angivet nedenfor.

Sådan udskiftes en fil
Sådan udskiftes en fil

Instruktioner

Trin 1

Hvis du har brug for at udskifte en almindelig (ikke-system) fil, kan du gøre dette som følger. Tryk på CTRL + E for at åbne Windows Stifinder. Du kan gøre det samme ved at dobbeltklikke på ikonet "Denne computer". I den venstre rude i mappetræets udforsker skal du navigere til, hvor din nye fil er gemt, klikke på den og kopiere den til hukommelsen. Kopiering udføres ved at trykke på CTRL + C tastaturgenvejen eller ved at højreklikke og vælge det relevante emne i menuen. Gå nu til den venstre rude i mappetræsforskeren til den fil, du vil erstatte. Hvis du ikke ved nøjagtigt, hvor det er gemt - på "Start" -knappen i afsnittet "Find" skal du vælge elementet "Filer og mapper". I søgevinduet, der åbnes, skal du skrive filnavne og klikke på "Find" Når filen findes (i Explorer eller ved hjælp af søgedialogen), skal du klikke på den og indsætte den fil, du kopierede i RAM. Dette kan gøres enten ved at trykke på CTRL + V-tastaturgenvejen eller ved at højreklikke og vælge det relevante punkt i menuen. Hvis OS viser en meddelelse om, at det ikke er muligt at erstatte, er denne fil sandsynligvis involveret i drift af et program. Luk programmet, og gentag det sidste trin. Hvis der ikke er nogen måde at lukke dette program på, skal du gentage hele proceduren ved at genstarte computeren i sikker tilstand.

Trin 2

Hvis du har brug for at udskifte systemfilen for det aktuelle operativsystem, skal rækkefølgen af dine handlinger være lidt anderledes. Tryk på CTRL + E for at åbne Windows Stifinder. Du kan gøre det samme ved at dobbeltklikke på ikonet "Denne computer". I den venstre rude i mappetræets udforsker skal du navigere til, hvor din nye fil er gemt, klikke på den og kopiere den til hukommelsen. Kopiering udføres ved at trykke på CTRL + C tastaturgenvejen eller ved at højreklikke og vælge det relevante emne i menuen. Gå nu til den venstre rude i mappetræsforskeren til den fil, du vil erstatte. Hvis du ikke ved nøjagtigt, hvor det er gemt - på "Start" -knappen i afsnittet "Find" skal du vælge elementet "Filer og mapper". I søgevinduet, der åbnes, skal du skrive filnavne og klikke på "Find" Når filen findes (i Stifinder eller ved hjælp af søgedialogen), skal du højreklikke på den og vælge Egenskaber. Gå til fanen "Sikkerhed" i det vindue, der åbnes, og klik på knappen "Avanceret". Der åbnes et nyt vindue, hvor du under fanen "Ejer" i listen "Skift ejer til" skal vælge linje med dit brugernavn. Tryk på "OK" -knapperne for at lukke begge dialogbokse Indsæt den fil, du kopierede i RAM. Dette kan gøres enten ved at trykke på CTRL + V-tastaturgenvejen eller ved at højreklikke og vælge det relevante punkt i menuen. I denne mulighed, som i den foregående, hvis systemet viser en meddelelse om umuligheden af at udføre operation, så sandsynligvis i det øjeblik dette filen bruges til operativsystemet. For at lukke det med magt, start task manager (tastaturgenvej alt="Image" + CTRL + Delete), find fanen "Processer", find den du har brug for, klik på den og klik på knappen "Afslut proces". Hvis du ikke kan lukke programmet på denne måde, skal du udskifte filen efter genstart af computeren i sikker tilstand.

Anbefalede: