Sådan Afinstalleres Et Program Fra En Mac

Indholdsfortegnelse:

Sådan Afinstalleres Et Program Fra En Mac
Sådan Afinstalleres Et Program Fra En Mac

Video: Sådan Afinstalleres Et Program Fra En Mac

Video: Sådan Afinstalleres Et Program Fra En Mac
Video: Как удалить программы на Mac | Постоянное удаление приложения на Mac 2024, Kan
Anonim

Mac OS er Apples populære operativsystem. Det er det næstmest anvendte operativsystem efter Windows. I maj 2011 var dens samlede markedsandel 5,4%. Men mange brugere har et problem med at afinstallere programmer i dette operativsystem, da det ikke gøres nøjagtigt som de fleste mennesker er vant til i Windows.

Sådan afinstalleres et program fra en Mac
Sådan afinstalleres et program fra en Mac

Nødvendig

en computer med Mac OS installeret

Instruktioner

Trin 1

Bemærk, at programmer til Mac OS ikke har en afinstallationspakke, da dette operativsystem ikke er tilfældet. Den nemmeste metode til at afinstallere et program på Mac OS er at trække applikationspakken til papirkurven. Men nogle gange er dette ikke nok til permanent at afinstallere programmet på Mac OS.

Trin 2

Download og installer Sponge, et program til rengøring af din harddisk, herunder muligheden for at afinstallere programmer fra Mac OS. Du kan downloade programmet fra opdateringswebstedet til Mac-operativsystemet - https://www.macupdate.com/app/mac/29766/sponge. Installer programmet, og kør det

Trin 3

Gå til harddiskpartitionen, hvor programmet er installeret, vælg kommandoen Programmer, vælg derefter det program, du vil fjerne, vælg det, og klik på kommandoen Flyt til papirkurven nederst på skærmen. Afinstallationen af programmet er afsluttet.

Trin 4

Brug AppTrap til at fjerne software fra Mac-operativsystemet, du kan downloade programmet fra opdateringswebstedet til dette operativsystem - https://www.macupdate.com/app/mac/25323/apptrap. Installer og kør programmet

Trin 5

Gå derefter til mappen med det installerede program, vælg programfilen og vælg kommandoen "Slet" i genvejsmenuen. AppTrap åbner og søger efter yderligere filer til den software, du vil afinstallere. Du kan enten slette dem også (Flyt filer) eller lade dem være på disken (Efterlad filer).

Trin 6

Brug AppCleaner-programmet til at fjerne unødvendige programmer, download det fra webstedet https://www.prostomac.com/goto/https://www.freemacsoft.net/AppCleaner/, installer og kør programmet. Vælg fanen Afinstaller, og træk blot applikationsfilerne ind i dette vindue. Alternativt skal du gå til fanen Applikationer for at se en liste over installerede programmer. Når du vælger et program fra listen eller trækker det ind i vinduet, finder værktøjet alt det affald, der hører til programmet, og tilbyder at slette det. Således ryddes systemet fuldstændigt af det valgte program.

Anbefalede: