Sådan Går Du Til Grafikkortindstillingerne

Indholdsfortegnelse:

Sådan Går Du Til Grafikkortindstillingerne
Sådan Går Du Til Grafikkortindstillingerne

Video: Sådan Går Du Til Grafikkortindstillingerne

Video: Sådan Går Du Til Grafikkortindstillingerne
Video: Sådan Går Det Til 2024, April
Anonim

Ved at justere indstillingerne for videokortet kan du justere skærmkvaliteten på grafik og video, ændre skærmopløsningen, indstille tilstande for en eller flere skærme og meget mere. Hvis grafikkortets kontrolpanel ikke starter automatisk, når systemet starter, kan du også indtaste det program, der indeholder skærmkortindstillingerne "manuelt".

Sådan går du til grafikkortindstillingerne
Sådan går du til grafikkortindstillingerne

Instruktioner

Trin 1

Du kan åbne skærmkortets indstillingsprogram på flere måder. Gå til Kontrolpanel i menuen Start. Hvis du har indstillet til at få vist kontrolpanelet efter kategori, skal du skifte til den klassiske visning - klik på billedteksten øverst til venstre i vinduet. I vinduet, der åbnes, skal du vælge ikonet på dit grafikkort og klikke på det med venstre museknap. For eksempel, hvis der er installeret et NVIDIA-grafikkort, viser kontrolpanelet den originale producentikon og dets signatur "NVIDIA-kontrolpanel".

Trin 2

For at åbne skærmkortets indstillingspanel kan du gå den anden vej. Åbn mappen "Denne computer", vælg det lokale drev C (som standard er skærmkortsoftwaren installeret på dette drev). Gå til mappen "Program Files", og vælg den mappe, der svarer til navnet på dit grafikkort. For NVIDIA får mappen navnet "NVIDIA Corporation". Find ikonet til skærmkortets kontrolpanel i den valgte mappe, og venstreklik på det. For NVIDIA - mappen "Kontrolpanel-klient" og filikonet "nvcplui.exe".

Trin 3

Der er en anden måde at ringe til skærmkortets indstillingspanel. Klik på en ledig plads på skrivebordet med højre museknap. I rullemenuen skal du klikke på "Egenskaber" med en hvilken som helst museknap for at åbne vinduet "Egenskaber: Display". Gå til fanen "Indstillinger" og klik på knappen "Avanceret" for at åbne vinduet "Egenskaber: Monitor Connector Module og (dit grafikkortnavn)". I vinduet, der åbnes, skal du gå til fanen med navnet på dit grafikkort og klikke på knappen "Start kontrolpanel".

Trin 4

Hvis du ikke ved, hvilket grafikkort du har installeret, skal du kontrollere dets navn. For at gøre dette skal du højreklikke på ikonet "Denne computer" på skrivebordet, vælge "Egenskaber" i rullemenuen. Gå til fanen "Hardware" i egenskabsvinduet og klik på knappen "Enhedshåndtering". I vinduet, der åbnes, skal du finde linjen "Videoadaptere" og udvide katalogelementet ved at klikke på ikonet "+" eller ved at dobbeltklikke på navnet på selve linjen. Navnet på underemnet vil være navnet på dit grafikkort.

Trin 5

Mere komplette oplysninger om videokortet kan fås via DirectX Diagnostic Tool. For at gøre dette skal du ringe til kommandoen Kør gennem Start-menuen. I det frie felt skal du indtaste kommandoen "dxdiag" uden anførselstegn eller mellemrum. Vent mens indsamlingen af data om dit system er afsluttet. Gå til fanen "Skærm" i det vindue, der åbnes. Oplysninger om grafikkortet findes i afsnittet "Enhed".

Anbefalede: