Sådan Kontrolleres Din Skrivehastighed

Indholdsfortegnelse:

Sådan Kontrolleres Din Skrivehastighed
Sådan Kontrolleres Din Skrivehastighed

Video: Sådan Kontrolleres Din Skrivehastighed

Video: Sådan Kontrolleres Din Skrivehastighed
Video: Sådan undervognsbehandler Dinitrol din bil. 2024, Kan
Anonim

Hvor hurtigt skriver du ved hjælp af dit computertastatur? Hvor mange tegn kan du udskrive på et minut? Disse spørgsmål er ikke altid lette at besvare uden at teste dig selv. I mellemtiden har ansøgere til nogle ledige stillinger visse krav relateret til evnen til at skrive hurtigt. Det er meget let at bestemme udskrivningshastigheden.

Sådan kontrolleres din skrivehastighed
Sådan kontrolleres din skrivehastighed

Instruktioner

Trin 1

Den første måde er den mest trivielle. Du skal åbne en hvilken som helst teksteditor på din computer, læg et ur med en anden hånd foran dig og begynde at skrive noget tekst. Når et minut er gået, skal du stoppe og tælle antallet af indtastede tegn. Du skal dog også tage hensyn til hullerne.

Trin 2

Der kan være mange variationer på dette tema. For eksempel kan du i stedet for et ur bruge en mobiltelefon eller en mikrobølgetimer, og hvis der er en person i nærheden af dig, der er klar til at hjælpe, kan du overlade tidssporingen til ham. Optælling af tegn kan også forenkles. Hvis du begynder at skrive et Word-teksteditor, kan du i nederste venstre panel klikke på elementet "Antal ord" for at se de nøjagtige statistikker for de indtastede tegn.

Trin 3

Den anden måde er "avanceret". Der er tjenester på Internettet, som du kan bruge til at bestemme udskrivningshastigheden online. For eksempel kan du prøve tests på følgende adresser: https://championship.nabiraem.ru/test, https://nabiraem.ru/test, https://gogolev.net/kb. På nogle websteder kan du kontrollere skrivehastigheden for både kyrillisk og latin.

Anbefalede: