Sådan Bestemmes Din Skrivehastighed På Et Computertastatur

Indholdsfortegnelse:

Sådan Bestemmes Din Skrivehastighed På Et Computertastatur
Sådan Bestemmes Din Skrivehastighed På Et Computertastatur

Video: Sådan Bestemmes Din Skrivehastighed På Et Computertastatur

Video: Sådan Bestemmes Din Skrivehastighed På Et Computertastatur
Video: Tastatur reinigen 2024, Kan
Anonim

Af hensyn til enkel nysgerrighed eller for at ansøge om en bestemt position er det værd at kende din skrivehastighed på et computertastatur.

Sådan bestemmes din skrivehastighed på en computer
Sådan bestemmes din skrivehastighed på en computer

Livet på Internettet udvikler sig i et hurtigt tempo. I dag på det verdensomspændende computernetværk søger vi ikke kun nyttige oplysninger til arbejde eller studier, men kommunikerer også fuldt ud og bruger vores fritid på en række forskellige måder. Imidlertid vil alle de muligheder, som Internettet giver enhver borger, være utilgængelige, hvis en person skriver ekstremt langsomt på et computertastatur.

Jeg har allerede skrevet om tastatursimulatorer, som kan hjælpe med at danne dem, der ønsker at have en høj skrivehastighed. Imidlertid skal resultater på dette område registreres på en eller anden måde. Så hvordan måler du din tastaturhastighed?

1. brug af et stopur

Det er klart, at den nemmeste måde er at bede nogen omkring dig om simpelthen at afvikle tiden, mens du skriver ukendt tekst. Du kan også indstille en timer (på din mobiltelefon eller computer) og derefter tælle, hvor mange tegn du har skrevet.

for at skrive i en sådan situation er det bedre at bruge Word-programmet fra Microsoft Office eller lignende fra Libre Office. Disse programmer har automatisk optælling af tegn med eller uden mellemrum, statistik over indtastede ord.

2. I et offline program

Hvis du har brugt en tastaturtræner til at træne din skrivehastighed, skal du se der efter en hastighedstest. I Stamina-programmet, jeg nævnte tidligere! der er en test, der giver dig mulighed for komfortabelt og objektivt at vurdere dine præstationer i denne sag.

3. På Internettet

Der er mange websteder på Internettet, der er vært for en række forskellige tests. Ud over psykologiske eller logiske tests er der også ret praktiske og objektive tests, der bestemmer hastigheden for at skrive på tastaturet.

Valget af en sådan service er et spørgsmål om smag, men webstedet skoropisanie.ru virkede ganske rart for mig. Forresten, ved regelmæssigt at bestå sådanne tests, vil du også ufrivilligt øge din skrivehastighed.

Bemærk, at du ud over hurtig skrivehastighed skal demonstrere læsefærdigheder. Teksten skal indtastes med et minimum af skrivefejl!

Anbefalede: