Sådan Laver Du Emojier På Tastaturet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Laver Du Emojier På Tastaturet
Sådan Laver Du Emojier På Tastaturet

Video: Sådan Laver Du Emojier På Tastaturet

Video: Sådan Laver Du Emojier På Tastaturet
Video: 15 Erstaunliche Tastenkombinationen, die du noch nie verwendet hast 2024, Kan
Anonim

I dag er kommunikation via Internettet udbredt. Mange mennesker korresponderer i chats, fora, sociale netværk. Tør tekst er ikke altid interessant, og de fleste prøver at diversificere den med deres følelser. Samtidig er det meget praktisk at bruge humørikoner, som ofte nøjagtigt formidler stemningen og holdningen til emnet. For at føre aktive dialoger er det nyttigt at være i stand til hurtigt at lave en smiley ved hjælp af tastaturet for ikke at blive distraheret ved at finde den, du har brug for, på listen over forslag.

Humørikon
Humørikon

Instruktioner

Trin 1

Humørikoner på tastaturet er lavet ved hjælp af tegn, tal og nogle bogstaver. For eksempel betegner et kolon eller ligetegn øjne, et minus eller bindestreg betegner en næse, og en mund efterligner en parentes. Afhængigt af hvilket beslag du vil sætte, kan du få en trist eller sjov smiley.

Her er eksempler på sjove ansigter: ":-)" eller "=)" eller ":)" (sæt ikke citater).

Og dette er trist: ":-(" eller ":(" eller "= (" (sæt ikke citater).

Trin 2

For at formidle smitsom latter, latter, sæt et kolon og et stort bogstav D. Det skal se sådan ud: ": D" (sæt ikke citater).

Trin 3

Brug et semikolon og en parentes til at blinke. Du kan tilføje et strejktud. For eksempel: ";-)" eller ";)" (sæt ikke citater).

Trin 4

Gråd og tårer formidles ved hjælp af kolon, apostrofer og parenteser. Brug apostrofen på tastaturet i det engelske layout. For at gøre dette skal du trykke på knappen "e" eller "e". Du får et ansigt som dette: ":` ("eller": '("(sæt ikke citater)).

Trin 5

Gør følgende, når du er forvirret eller utilfreds: anbring et kolon efter et minus eller et stregen, og i slutningen et venstre skråstreg, der er placeret på tastaturet til højre for bogstavet "e". Resultatet skal være følgende smiley: ": - " (sæt ikke citater).

Trin 6

Brug et kolon, et strejf og en stjerne til at kysse humørikon. Sidstnævnte kan placeres ved at trykke på den tilsvarende knap på det ekstra tastatur med tal og tegn eller ved samtidig at trykke på shift og tallet "8" på hovedtastaturet. Kyset ser sådan ud: ": - *" (sæt ikke citater).

Trin 7

Lav et drillende humørikon, der viser din tunge med et kolon og et engelsk stort bogstav P, som kan erstattes med en russisk hovedstad "P". Som et resultat får du: ": P" (sæt ikke citater).

Trin 8

En vred, vred humørikon på tastaturet udføres ved hjælp af et kolon, en bindestreg og to lodrette pinde, som placeres ved hjælp af knappen til højre for bogstavet "e". De udføres på det engelske layout og med Skift-tasten trykket på samme tid. Du skal få følgende kombination: ": - ||" (sæt ikke tilbud).

Trin 9

Overraskelse transmitteres gennem munden på et humørikon, som skal laves med det russiske hovedbogstav "O" eller tallet "0". Det viser sig således: ": -0" et ansigt med et tal eller ": -O" med et bogstav (sæt ikke citater).

Anbefalede: