Sådan Udskrives Et Dokument Fra En Tablet

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udskrives Et Dokument Fra En Tablet
Sådan Udskrives Et Dokument Fra En Tablet

Video: Sådan Udskrives Et Dokument Fra En Tablet

Video: Sådan Udskrives Et Dokument Fra En Tablet
Video: IT u0026 Ældre 8 - Tilslutning af printer og kamera 2024, April
Anonim

Flere og flere mennesker foretrækker at bruge kompakte og praktiske tablets i stedet for klassiske pc'er derhjemme og på arbejdspladsen. Men tillader de dig at sende dokumenter til printeren til udskrivning? Ja, der er flere måder.

Tabletcomputere er et praktisk arbejdsredskab
Tabletcomputere er et praktisk arbejdsredskab

Tablets popularitet øges, flere og flere vælger dem som deres vigtigste computerenhed. De er lette og kompakte til nem opbevaring i en taske eller mappe.

Hvis tidligere tabletter primært blev brugt til underholdning, foretrækker mange mennesker i dag at bruge dem til arbejde. Med deres hjælp læser de dokumenter, modtager e-mail og skriver endda tekst. Dette kan ikke kun gøres på skærmen, men også ved hjælp af et eksternt tastatur, hvilket øger bekvemmeligheden ved at skrive.

Evnen til at udskrive dokumenter fra en tablet gør denne type computer til et fuldt udbygget arbejdsredskab. For at sådanne enheder skal slå rod i erhvervssektoren, er det vigtigt at lære dem, hvordan de arbejder med printere.

Wi-Fi og USB-forbindelse

De fleste tabletmodeller er udstyret med et Wi-Fi-modul. Med dens hjælp kan du gå online og oprette forbindelse til enheder, der har en passende grænseflade. På nogle printermodeller kan du f.eks. Forbinde trådløse enheder og udskrive dokumenter.

Hvis printeren ikke er udstyret med et Wi-Fi-modul, kan du prøve at oprette forbindelse til et kontornetværk ved hjælp af trådløse adgangspunkter. Når du har oprettet forbindelse til det, skal du sende dokumentet til netværksprinteren. Men denne metode fungerer ikke altid. Problemer kan opstå på grund af software uforenelighed.

Den mest pålidelige måde er at oprette forbindelse direkte til printeren ved hjælp af et USB-kabel. Hvis din tablet ikke er udstyret med et stik i fuld størrelse, men er udstyret med en MiniUSB- eller MicroUSB-port, kan du bruge en adapter - et On-The-Go-kabel (OTG). Den følger normalt med tabletten, når den købes. Hvis sættet ikke var inkluderet, kan du købe et i de fleste computerbutikker.

For fuldt samarbejde mellem tabletten og printeren skal du installere driverne. Det er ret svært at finde egnet til et bundt af dine specifikke enheder. Derfor er det mere praktisk at bruge speciel software.

PrinterShare-programmet er meget populært, hvilket giver dig mulighed for at udskrive tekstfiler eller fotografier fra en tablet. Programmet betales, men det forenkler i høj grad opgaven med at udskrive dokumenter fra mobile enheder.

Det er let at bruge. Installer det på enheden og tilslut det til printeren med et kabel. Gå til programmenuen. Der er en liste over printere, hvor din maskine skal vises. Nu kan du vælge de ønskede dokumenter og sende dem til udskrivning, ligesom fra en almindelig computer.

Brug af Google Cloud Print

Hvis du har en Android-tablet, kan du bruge Googles skytjeneste. Denne teknologi fungerer med internetadgang. Hun hjælper dig, hvis du ikke kan slutte din tablet til printeren ved hjælp af metoderne beskrevet ovenfor. Nogle modeller af udskrivningsenheder er udstyret med understøttelse af Google Cloud Print og kræver ikke en computer, der direkte opretter forbindelse til internettet.

Hvis du vil udskrive et dokument på en almindelig printer, har du brug for en pc med internetadgang, en konto i Google-tjenester og Chrome-browseren med samme navn. I indstillingerne i internetbrowseren skal du vælge emnet Google Cloud Print og tilføje din printer.

Efter tilmelding til cloudtjenesten kan printeren modtage dokumenter fra tabletten. Et dokument sendt fra din mobile enhed sendes via internetkanalen til Google Cloud Print, hvorfra det sendes til Chrome-browseren, der kører på din pc. Webbrowseren sender dokumentet til printeren. Alle enheder skal være op og online for at kunne fuldføre kæden med operationer.

Anbefalede: